Úvod Zariadenia Smartwatch Na MWC 2017 uvidíme novú generáciu hodiniek Huawei Watch. Ponúknu masívnu batériu

Na MWC 2017 uvidíme novú generáciu hodiniek Huawei Watch. Ponúknu masívnu batériu

1
Huawei Watch
Huawei Watch prvej generácie

Inteligentné hodinky Huawei Watch aktuálnej prvej generácie kombinujú elegantný prémiový vzhľad a vyhotovenie tradičných ukazovateľov času s modernými technológiami. 

Ich cena navyše nie je likvidačná a na zápästí sa vám tak môže vynímať kus kvalitnej elektroniky odetý v štýlovom oceľovom tele. Huawei Watch si rozhodne druhú generáciu zaslúžia a uvidíme ju na podujatí MWC 2017.

Potvrdil to priamo riaditeľ spoločnosti Huawei, Richard Yu. S informáciami sa podelil na čínskej sociálnej sieti Weibo. Podrobnosti samozrejme nie sú známe, no riaditeľ spomenul jeden veľmi dôležitý parameter.

Huawei Watch
Huawei Watch prvej generácie

Huawei Watch 2 majú byť vybavené až 1000 mAh batériou, čo je v segmente nositeľnej elektroniky nevídané. Veľkosť a teda aj následná kapacita akumulátora je pri tomto type zariadení výrazne limitovaná ich rozmerom. Do kompaktného fitness náramku alebo hodiniek jednoducho veľkú batériu nevtesnáte.

Okrem toho majú Huawei Watch 2 pracovať s technológiou rýchleho nabíjania, čo by ich spravilo ešte použiteľnejšími. Veľká batéria nielen dlho vydrží, ale ju aj rýchlo nabijeme. Pre porovnanie, momentálne asi najlepšie hodnotené inteligentné hodinky Samsung Gear S3 ukrývajú vo svojich útrobách 380 mAh batériu.

Samsung Gear S3 ukrývajú 380 mAh akumulátor

Celkom bezpečne môžeme predpokladať, že Huawei Watch 2 budú bežať na najnovšej platforme Android Wear 2.0. Okrem nových inteligentných hodiniek Huawei predstaví aj dvojicu smartfónov P10 a P10 Plus. Ich predstavenie sa zrejme odohrá na jednom pódiu súčasne s hodinkami.

K TÉME: RECENZIA Huawei Watch – skvelé Android Wear hodinky, ktoré treba vylepšiť