Úvod LG LG G6 FOTO: Novinárske rendery LG G6 vyobrazujú novinku od LG zo všetkých uhlov!

FOTO: Novinárske rendery LG G6 vyobrazujú novinku od LG zo všetkých uhlov!

4

O chystanom LG G6 vieme už takmer všetko. Okrem toho, že na svetlo internetu unikajú fotografie a špecifikácie sa výrobca aj sám rozhodol predstaviť nám niekoľko základných vlastností. Či už ide o rendery alebo reálne fotky zariadenia, videli sme snáď všetko.

Samozrejme, nám to však nestačí. Nižšie si teda môžete pozrieť LG G6 v celej jeho blyštiacej sa kráse. Opäť chceme zdôrazniť, že všetko o čom sa písalo a špekulovalo sa nakoniec vyplnilo. Len sa pozrite na tenučké rámiky, zaoblený displej v rohoch, vyšší dizajn (vďaka displeju s pomerom strán 18:9), kovový rámik, duálny zadný fotoaparát a snímač odtlačkov prstov.

LG G6 bude oficiálne predstavení krátko pred Mobile World Congress v Barcelone. Tešiť sa môžeme na 5,7-palcový displej s rozlíšením 2 880 x 1 440, procesor Snapdragon 821, 13 Mpx rozlíšenie pri oboch zadných snímačoch (jeden z nich bude prekrytý širokouhlým objektívom), širokouhlý predný fotoaparát a kapacitu batérie, ktorá bude najmenej 3 200 mAh. Zariadenie pobeží na Android 7.0 Nougat a ponúkne certifikáciu, vďaka ktorej bude odolný voči vode a prachu.

Len včera sme vám LG G6 ukázali v spoločnosti svojho predchodcu, G5. V peknom porovnaní si môžete pozrieť, ako sa zmenil dizajn a hlavne, displej.