Úvod Aplikácie FaceApp. Aplikácia, ktorá sa stala na platforme iOS hitom je už v...

FaceApp. Aplikácia, ktorá sa stala na platforme iOS hitom je už v obchode Play

2
top 5
Toto dokáže FaceApp, jedna z najsťahovanejších aplikácií roka 2017

Aplikácie slúžiace na úpravu fotografií sú veľmi populárne. Naposledy vyvolala menší ošiaľ umelecky poňatá Prisma, aktuálne je v kurze už doslova virálna appka FaceApp.

Popularitu si získala vďaka nadšeniu používateľov iOS zariadení. Len behom dvoch týždňov aplikácia zaznamenala viac ako jeden milión stiahnutí. To je bezpochyby sen každého vývojára.

Aplikácia FaceApp nemá nejaký hlbší zmyslel. Pomocou kapacít neurónových sietí dokáže zmeniť mimiku tváre zachytenej na selfie fotografii. V jednoduchosti, zamračenej svokre na fotografii pomocou appky vyčarujete úsmev, mladší ľudia môžu vyzerať staršie a naopak, starší pre zmenu mladšie. Okrem toho vás istotne pobaví funkcia pre zmenu pohlavia (na fotografii).

FaceApp

Aplikácia FaceApp si rozumie so zariadeniami, ktoré bežia na OS Android vo verzii 4.4 a vyššej. Je k dispozícii na stiahnutie zadarmo, no počítať musíte so zobrazovanou reklamou. Aplikácia sa v obchode Play nachádza sotva jeden deň a už má na konte niekoľko tisíc stiahnutí. Pokiaľ si ju chcete vyskúšať, stačí kliknúť na odkaz nižšie, ktorý vás na ňu priamo presmeruje.

Obchod Play

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=io.faceapp“]