Úvod Hry A Boy and His Blob: Krásna logická plošinovka dorazila do obchodu Google...

A Boy and His Blob: Krásna logická plošinovka dorazila do obchodu Google Play

0

O hre A Boy and His Blob ste možno už počuli. Možno vás prekvapí, že vznikla už v roku 1989 a určená bola pre platformu NES. V hre budete ovládať malého chlapca a jeho kamaráta, mimozemské želé menom Blob.

Hra A Boy and His Blob bola následne prerobená v roku 2009 tak, aby spĺňala moderné herné predpoklady. Pribudla ručne kreslená a veľmi pekná grafika s umeleckým nádychom, či nová herná mechanika a ovládanie.

Blob prišiel na planétu Zem hľadať pomoc, keďže jeho domov, Bloboloniu, ovládol zlý vládca. Na Zemi nájde malého chlapca, s ktorým sa spriatelí, a ktorý mu pomôže zlého vládcu zosadiť z trónu. Celé dobrodružstvo je spojené s putovaním po rôznych, viac či menej náročných úrovniach, v ktorých musíte riešiť logické hádanky a úlohy.

Titul A Boy and His Blob sa už nachádza v obchode Google Play, no má stále status nevydanej hry. Cez vyhľadávanie v obchode Google Play ju nenájdete. Zobrazí sa vám len priamo cez odkaz, ktorý nájdete nižšie. Autor hry upozorňuje, že nevydaná hra nemusí pracovať korektne a nemusí byť stabilná. Hra však beží ako má a rovnako fungujú aj virtuálne ovládacie prvky umiestnené v rozhraní hry.

Blob
Aktuálna podoba hry
Blob
Pôvodná podoba hry

Ak ste netrpezliví, môžete si hru okamžite nainštalovať v nevydanej verzii, alebo poprípade počkať na uvoľnenie bežnej stabilnej verzie. V každom prípade ale budete potrebovať 5,49 EUR. Hra teda nie je lacná, no pri nových spracovaniach starých populárnych hier býva vyššia cena zvykom. Obzvlášť, ak boli určené pre značkový Nintendo Entertainment System.

Odkaz do Google Play

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.majescoentertainment.boyandblob“]