Foto: CNET

Špekulácie o tom, že Nokia predstaví znovuzrodenie legendy sa potvrdili. Moderná verzia tohto legendárneho modelu skutočne tvorila časť prezentácie počas MWC 2017. Od druhého štvrťroku bude zariadenie dostupné na vybraných trhoch. Či príde aj na Slovensko zatiaľ síce nevieme, no čo ak by predsa len prišla? Išli by ste do nej?

Podobne, ako jej prvá verzia spred 17 rokov je aj nová 3310 hlúpy telefón. To však prináša aj niekoľko výhod, ako napríklad hardvérové tlačidlá, poriadnu odolnosť či výdrž batérie, ktorá má byť v režime stand-by až 31 dní.

Prvé reakcie na nový model boli zmiešané. Vyzerá to tak, akoby novo predstavená 3310 stratila šarm svojho predchodcu. Okrem toho, samotné zariadenie veľkou modernizáciou neprešlo. V jeho výbave totiž nájdete 2,4-palcový QVGA (320 x 240) displej, 2 Mpx zadný fotoaparát s LED bleskom, FM rádio, MP3 prehrávač, 16 MB pamäte a podporu pre microSD kartu.

Ďalšou nevýhodou novinky je fakt, že nepodporuje ani Wi-Fi, ani 3G konektivitu. Ide len o 2.5G zariadenie.

Dosť však nevýhod. Nová Nokia 3310 sa predáva len za 49 € a za tú cenu dostanete telefón, ktorý môže slúžiť ako náhrada v prípade poruchy toho hlavného. Zaplatili by ste 49 € za takýto telefón alebo si radšej necháte zájsť chuť? Dajte nám vedieť v ankete a diskusii nižšie.

[yop_poll id=“110″]