Úvod Hry Zľava v obchode Google Play: Jedna z najlepších hier dočasne iba za...

Zľava v obchode Google Play: Jedna z najlepších hier dočasne iba za 0,50 €

0

V obchode Google Play sa aktuálne objavila zaujímavá, časovo obmedzená zľava na hru, ktorá je mnohými hodnotená ako jedna z najlepších. 

Hra pritom nie je nová, no tých, ktorí ju nepoznajú, určite zabaví. Ide o titul s názvom LIMBO. Hra získala počas svojej existencie niekoľko ocenení. Právom.

LIMBO je temná plošinovka plná jednoduchých, ale aj náročnejších hlavolamov, ktoré budete musieť prekonať pri ceste za svojím cieľom. Hra doslova dýcha svojskou atmosférou, ktorá je doplnená o patričný tématický audio sprievod.

V hre sa vžijete do role malého chlapca, ktorý chce zachrániť svoju stratenú sestru. Problémom je, že sa zobudí v tmavom lese a cesta za sestrou je plná prekážok. Niektoré sú pekne kruté a dokážu vám okamžite prerušiť cestu k cieľu.

hra

V prostredí dominuje iba čierna a biela farba spolu s jej odtieňmi, pričom autori zvolili klasickú 2D perspektívu. Hra je výborne optimalizovaná, čiže si s ňou poradia aj staršie a menej výkonné zariadenia. Tie musia bežať aspoň na verzii 4.3 operačného systému Android.

Aktuálna cena hry je iba 50 centov, ktorá je tak oproti pôvodnej, takmer 5 eurovej cenovke podstatne znížená. Nevieme, dokedy bude hra s touto cenou k dispozícii, čiže by ste s jej prípadnou kúpou nemali váhať.

limbo

V obchode Google Play už nájdete viac informácií ako aj výrazne pozitívne hodnotenia.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playdead.limbo.full“]