Úvod Zariadenia VIDEO: Ako veľmi sa po dizajnovej stránke podobajú Vernee Apollo a OnePlus...

VIDEO: Ako veľmi sa po dizajnovej stránke podobajú Vernee Apollo a OnePlus 3T?

1

Ak by sme na trhu hľadali dva veľmi podobné čínske smartfóny z rovnakej triedy, istotne by sme vedľa seba postavili Vernee Apollo a OnePlus 3T.

Obe zariadenia ponúkajú veľmi schopnú výbavu za prijateľnú cenu. OnePlus 3T je síce citeľne drahší, jeho výhodou je ale oficiálna dostupnosť na európskom trhu.

Mnohí ale radšej uprednostnia nižšiu cenu a vymenia ju za dlhšiu čakaciu dobu pri prípadnom dovoze z krajiny pôvodu. Vernee Apollo aj OnePlus 3T sú vyhotovené CNC frézovaním z jedného kusu kovu a opracované 360 stupňovým pieskovaním, ktoré im pridalo na dotyk jemnú matnú povrchovú úpravu.

Vernee Apollo

Podobné sú tiež zakrivenia hrán, ochranné 2.5D sklo a dominantné oko fotoaparátu na zadnej strane. Vernee Apollo ale pôsobí skôr hranatejším dojmom. Obe zariadenia zdieľajú veľmi tenké segmenty pre príjem signálu k anténam, ktoré predeľujú zadnú stranu.

Porovnanie vzhľadu a konštrukčných detailov si môžete pozrieť na videu výrobcu Vernee nižšie.

Vernee Apollo je aktuálne k dispozícii s cenou necelých 236 eur na stránke predajcu GearBest. Na tejto stránke zároveň nájdete tiež podrobné parametre, ako aj fotografie a ďalšie video.

>>Zobraziť Vernee Apollo na GearBest<<