Úvod Výrobcovia Nokia VIDEO: Toto je vlajková loď Nokia 8 so Snapdragon 835, 24 Mpx...

VIDEO: Toto je vlajková loď Nokia 8 so Snapdragon 835, 24 Mpx foťákom a viac!

0

Aj napriek tomu, že spoločnosť HDM svoj prvý Nokia smartfón oficiálne na CES nepredstavila, resp. ukázala, predsa sa tam len mihol. Ak sa pýtate, ako je to možné, išlo o súčasť ukážky Qualcommu a ich nového procesoru Snapdragon 835.

Niektorým ľuďom sa podarilo pozrieť si nové telefóny, jeden YouTuber dokonca prepašoval video až za brány CES, vďaka čomu máme možnosť pozrieť sa na to čo nás čaká.

Nová vlajková loď sa volá Nokia 8, resp. Nokia Supreme a bude dostupná v dvoch verziách. Jedna z nich príde s najnovším procesorom Snapdragon 8356 GB operačnej pamäte RAM, tá druhá zas so Snapdragon 8214 GB operačnej pamäte RAM.

Výkonnejšia verzia ponúkne 64/128 GB úložisko, slot pre microSD kartu a chýbať nemôžu ani výkonné fotoaparáty. Presnejšie pôjde o 24 Mpx zadný senzor s podporou OIS a EIS, chýbať nebude ani 12 Mpx predný fotoaparát pre kvalitné selfie a videohovory. Nechýbajú ani duálne reproduktory smerujúce smerom k používateľovi.

Nokia 8 sa má oficiálne objaviť už budúci mesiac na MWC 2017 v Barcelone. Do Barcelony sa chystá aj naša redakcia, viac noviniek vám prinesieme priamo z miesta!