Úvod LG LG G6 VIDEO: Dokáže s týmto bojovať Samsung? Koncept LG G6 vyráža dych

VIDEO: Dokáže s týmto bojovať Samsung? Koncept LG G6 vyráža dych

28
S blížiacim sa Mobile World Congress sme čoraz bližšie a bližšie k predstaveniu niekoľkých vlajkových lodí. Medzi nimi samozrejme nebudú chýbať ani veľké mená ako LG, Huawei, Sony a ďalší.

Na rozdiel od uplynulých rokov medzi týmito veľkými menami bude chýbať jeden veľmi dôležitý hráč. Samsung. Je pravdepodobné, že na MWC predsa len niečo predstaví, neuvidíme tak však čerešničku na torte – nový Galaxy S8. Práve s Galaxy S8 sa budú musieť popasovať aj ostatní výrobcovia, medzi nimi aj LG.

ANKETA: Ktorý z chystaných telefónov bude lepší? Galaxy S8 alebo LG G6?

Ako naša anketa naznačuje, o LG G6 je veľký záujem. Či už ide o skalných fanúšikov druhého najväčšieho juhokórejského výrobcu alebo sklamaných zákazníkov Samsungu, LG G6 generuje dosť veľký hype na to, aby mohol uspieť.

Olej do ohňa prilieva spoločnosť DBS Designing, ktorá na základe dostupných informácií pripravili pekné video s konceptom LG G6. Je viac než pravdepodobné, že skutočný LG G6 sa na ten na videu úplne podobať nebude. Stačí ale, že s ním bude zdieľať tie najdôležitejšie vlastnosti a Samsung môže mať problém.

Mohlo by vás zaujímať: LG G6 sa neprehreje ani pri teplote 150 stupňov Celzia

Ako to nakoniec dopadne sa dozvieme samozrejme na MWC a na neskoršom predstavení Galaxy S8. O úspechu akéhokoľvek zariadenia však koniec koncov rozhodujú zákazníci, čiže my všetci.