Úvod UMi UMi Plus E Tento telefón má 6GB RAM, 13 Mpx foťák a 8-jadrový procesor. Stojí...

Tento telefón má 6GB RAM, 13 Mpx foťák a 8-jadrový procesor. Stojí len 216 EUR!

4

Čínska spoločnosť UMi sa svojimi čoraz lepšími zariadeniami pomaly dostáva aj do povedomia slovenských technologických nadšencov. V súčasnosti sa na trhu objavila vylepšená verzia predchodcu UMi Plus, ktorý bol predstavený len v nedávnom septembri 2016, s názvom UMi Plus E.

Konštrukciu UMi Plus E, ktorá vznikla precíznym CNC frézovaním, tvorí kvalitný a pevný kov. Do nej je osadený 5,5-palcový displej s rozlíšením Full HD (1920 x 1080). Na ňom si budete môct prezerať napríklad fotografie zhotovené buď primárnym fotoaparátom, ktorý disponuje rozlíšením 13 Mpx, PDAF zaostrovaním a schopnosťou natáčať videá v 4K rozlíšení alebo fotoaparátom sekundárnym, ktorý ponúkne rozlíšenie 5 Mpx.

Zobraziť aktuálnu cenu UMi Plus E

Na vonkajšej strane konštrukcie nájdete takisto aj snímač odtlačkov prstov Touch ID 2.1, ktorý je integrovaný do domovského tlačidla. Môžete si doň uložiť až 5 rôznych odtlačkov, pričom každý jeden rozozná behom 0,1 sekundy.

UMi Plus E beží za pomoci procesora Helio P20 (MediaTek) s ôsmimi jadrami taktovanými na 2,3 GHz. O grafickú stránku sa postará grafický čip Mali-T880 MP2 a čo sa týka pamätí, tie si rozdelili až 6 GB pre operačnú pamäť RAM (eMMC5.1+LPDDR4) a 64 GB pre interné úložisko budúceho používateľa. Samozrejme, úložisko je možné zväčšiť pomocou microSD karty až do 256 GB.

Zdrojom energie je 4000 mAh akumulátor, ktorý podporuje technológiu rýchleho nabíjania Pump Express (100 minút na nabíjačke = 100 % kapacity). Samozrejmosťou je aj USB typu C.

UMi Plus E však okrem všetkých týchto špecifikácií ponúka aj OS Android 6.0 Marshmallow, 3,5 mm jack, podporu Dual SIM a LTE konektivitu vo všetkých pásmach, ktoré využívajú naši slovenskí operátori.

Vylepšená generácia UMi Plus E je aktuálne v ponuke v čínskom e-shope TomTop.com za cenu 216,19 EUR. Kompletné informácie nájdete v odkaze nižšie.

Zobraziť kompletnú špecifikáciu UMi Plus E