Úvod Zariadenia Smartwatch Swarovski chystá svoje prvé smart hodinky s Android Wear

Swarovski chystá svoje prvé smart hodinky s Android Wear

0
Samsung Gear S + Swarovski

Výborná správa pre dámy, ktoré obľubujú nositeľné kúsky najmodernejších technológií, no zároveň by ocenili, ak by boli využiteľné aj ako módny doplnok. Páni, ak teda chcete obdarovať svoje milé smart hodinkami, ktoré navyše výborne vyzerajú, čítajte.

Rakúsky výrobca šperkov Swarovski predstaví svoje prvé smart hodinky so systémom Android Wear na prehliadke šperkov a hodiniek Baselworld 2017, ktorý začína 23. marca 2017 vo švajčiarskom meste Basel (Bazilej). Hodinky sú vyvíjané v spolupráci s výrobcom Qualcomm a Google a budú určené výhradne pre ženy.

Swarovski sa už so smart hodinkami stretol, vďaka spolupráci so Samsung Gear S, kde sa postaral o trblietavé remienky, a Huawei Watch, kde vyzdobil lem a vnútro ciferníka. Preto je teda načase vytvoriť niečo vlastné.

Huawei Watch

Na hodinky výrobca Swarovski lákal už aj na podujatí CES 2017, ktoré aktuálne prebieha. Okrem spomínanej spolupráce s Qualcomm však nebol o ďalších informáciách ako cena, dostupnosť či hardvér konkrétny.

Swarovski však poodhaľuje svoje plány ešte pred predstavením novej verzie Android Wear 2.0, ktorá prinesie integráciu Android Pay a ďalšie novinky. Predpokladá sa, že táto aktualizácia bude dostupná začiatkom tohto roku. Spolu s ňou má Google predstaviť aj vlastné hodinky s označením Nexus.