Úvod Zaujímavosti Ako stíšiť otravných kolegov pri telefonovaní? Tento gadget im doslova zapchá ústa

Ako stíšiť otravných kolegov pri telefonovaní? Tento gadget im doslova zapchá ústa

6

Zariadenie, ktoré vidíte na obrázku vyššie, sa nevyužíva pri týraní ani pri rôznych necudných aktivitách, ó nie. Toto je zariadenie, ktoré môžete kúpiť otravnému kolegovi alebo kolegyni, ktorá celé dni v kancelárii trávi telefonovaním.

Privítajte teda Hushme, príslušenstvo pre doslovné utíšenie notorických telefonistov. Funguje v spojení s klasickými alebo bluetooth slúchadlami. Jeho nevýhoda? Pri nosení vyzeráte ako Anthony Hopkins v Mlčaní jahniat.

Tento headset, ak tak Hushme môžeme nazvať, si stačí s párovať s telefónom a prípadne aj bluetooth slúchadlami, nasadiť a môžete začať hovoriť. Pre ľudí okolo vás bude vaše hovorené slovo tak tiché a nezrozumiteľné, že môžete kľudne rozprávať aj o vašich najintímnejších záležitostiach.

Ak by vám nestačilo ani to, Hushme je vybavený aj reproduktormi, ktoré vášmu okoliu môžu prehrávať rušivé zvuky. Vývojári počas veľtrhu CES 2017 demonštrovali prehrávanie zvukov robota R2-D2 zo Star Wars.

Záujemcovia by sa mali pripraviť, Hushme bude dostupný cez crowdfundingovú kampaň, v ktorej bude stáť 200 dolárov, čo je niečo pod 190 EUR.