Fotenie selfie bez nutnosti dotknúť sa displeja? Ide to takto jednoducho

UMi predstavuje funkcie UMi Z pre nasnímanie fotky bez nutnosti dotknúť sa displeja.

0

Určite ste už boli v situácii, keď ste zbadali krásny moment, ktorý ste si chceli odfotiť, no neboli ste dosť rýchli a daný moment bol preč. Či už to boli pekné momenty s vašimi priateľmi, zaujímavosť niekde na ulici alebo dojímavé situácie s vašou rodinou. Tieto cenné spomienky je nutné uchovať, keďže sa stávajú len raz za čas a utiecť môžu veľmi rýchlo.

Čo teda robiť? Jednou z možností je natrénovanie vyberanie telefónu z vrecka tak rýchlo, že pri tom budete vyzerať ako cowboy pri tasení zbrane v dueli. Možné to samozrejme je, no niekto by si vás mohol pomýliť s paparazzim.

Je na to nejaké riešenie? Čiastočne áno. Stačí vybrať telefón, otvoriť aplikáciu a namieriť telefón na usmiate tváre okolo vás. O všetko ostatné sa postará inteligentná technológia.

Technológiu Smile Detection, teda rozpoznanie smiechu nájdete na novom UMi Z, vďaka ktorému už nebudete musieť ťukať do spúšte ako zmyslov zbavení. Stačí telefón namieriť na šťastné tváre.

Detekcia gest na UMi Z

Novinka od UMi prichádza s ďalšou zaujímavou funkciou. Po zapnutí automatickej detekcie gest stačí po vybratí telefónu z vrecka spraviť gesto „V,“ teda gesto mieru či víťazstva a telefón automaticky začne odpočítavať od 3 do 1. Potom vám odfotí parádne selfíčko. Táto funkcia však funguje ako pre predný, tak aj zadný fotoaparát.

Možno sa pýtate, ako to využijete. Predstavte si ten moment, keď máte ruku čo najviac vystretú, aby sa do záberu vošlo čo najviac vašich kamarátov. Potom musíte natiahnuť aspoň jeden prst, aby ste stlačili spúšť. Vďaka novému gestu to vôbec nie je potrebné. Stačí ho len ukázať, UMi Z ho rozpozná a okamžite spustí odpočítavanie.

Ak si chcete UMi Z predobjednať so 60-dolárovou zľavou, zamierte na tento odkaz: http://www.umidigi.com/