Úvod Tlačová správa Rok 2017 vyzerá zaujímavo! Za 130€ si môžete kúpiť 5,5″ FHD smartfón...

Rok 2017 vyzerá zaujímavo! Za 130€ si môžete kúpiť 5,5″ FHD smartfón s 3GB RAM a 13Mpx foťákom

0

Keďže v Číne momentálne oslavujú Čínsky nový rok, e-shop Everbuying.net má svoje virtuálne dvere zatvorené od 24. januára do 1. februára 2017. Hoci sú akciové ponuky, o ktorých vám môžeme dať vedieť mierne obmedzené, jedna by sa predsa len našla.

Čínsky výrobca Ulefone aktuálne uviedol na trh ďalšiu novinku zo svojho portfólia. Tá má názov Ulefone Gemini, ktorá ponúka elegantné telo z kovu a duálny fotoaparát na zadnej strane. Možno aj preto ten názov.

Ulefone Gemini disponuje 5,5-palcovým displejom vybaveným Full HD rozlíšením  (1920 x 1080, 401 ppi), 2.5D zaobleným sklom a ochrannou vrstvou Corning Gorilla Glass 3. Pod ním sa nachádza dotykové domovské tlačidlo s integrovaným snímačom odtlačkov prstov, ktorý je podľa slov samotného výrobcu lepší, rýchlejší a bezpečnejší.

Na zadnej strane, ako som už spomínala, nájdeme rovno dve šošovky primárneho fotoaparátu, ktoré boli vybavené 13 Mpx a 5 Mpx rozlíšením. Vďaka nemu budú vaše snímky ešte krajšie a zaujímavejšie. Jeden totiž sníma klasický záber a druhý mu prilepší tak, že sníma hĺbku. Výsledkom tak budú nádherné zábery s rozmazaným pozadím. Čo sa týka fotoaparátu na prednej strane, ten dostal do vienka 5 Mpx rozlíšenie, no vďaka softvérovej úprave vám vytvorí také selfie zábery, ako by boli vytvorené fotoaparátom s 8 Mpx rozlíšením.

V útrobách Ulefone Gemini nájdeme mozog celého zariadenia v podobe procesora MTK6737 so štyrmi jadrami o takte 1,5 GHz. Tomu asistuje 3 GB operačná pamäť RAM, grafický procesor Mali-T720 MP2 a pamäť pre užívateľa, ktorej kapacita sa zastavila na 32 GB. Ak by to však náročnému používateľovi nestačilo, môže si ju pomocou micro SD karty rozšíriť až do 256 GB. Energiu pre funkciu všetkých komponentov dodáva 3250 mAh batéria produkcie SONY.

Do výbavy patrí aj OS Android 6.0 Marshmallow s prisľúbenou aktualizáciou na Android 7.0 Nougat, podpora Dual SIM a konektivita so všetkými LTE pásmami, ktoré využívajú aj naši operátori.

Ulefone Gemini si teraz môžete predobjednať na stránke predajcu Everbuying.net za cenu 130,81 EUR.

Zobraziť kompletné špecifikácie Ulefone Gemini