Úvod Hry VIDEO: Legendárni superhrdinovia Power Rangers sa vrátia na scénu v hre pre...

VIDEO: Legendárni superhrdinovia Power Rangers sa vrátia na scénu v hre pre smartfóny!

0
AP Photo/Saban Brands
Morfujeme! Pri tejto fráze sa asi každému vybavia legendárni superhrdinovia kedysi nesmierne populárneho seriálu, u nás známeho ako Strážcovia vesmíru.

Seriál s originálnym názvom Power Rangers patril medzi najpopulárnejšie akčné sci-fi počiny Ameriky, kde boli a stále sú rôzni hrdinovia a komiksové postavičky veľmi obľúbené. Vôbec prvá epizóda bola odvysielaná 28. augusta 1993.

Pre fanúšikov tohto seriálu máme dobré správy. Dávku nostalgie vám čoskoro predostrie mobilná hra Power Rangers: Legacy Wars, ktorá si nájde cestu do obchodu Google Play a Apple App Store.

Pôjde o bojový titul zameraný na hru pre viacerých hráčov, a to v reálnom čase. V hre samozrejme nájdete populárnych predstaviteľov Strážcov vesmíru, aj keď budú mierne aktualizovaní. Ich charaktery budú založené na filme Power Rangers, ktorý si najbližšie odbije premiéru koncom marca v Nemecku. Mesiac marec je zároveň obdobím, kedy bude vydaná aj mobilná hra.

power rangers

Tvorcovia hry Power Rangers: Legacy Wars majú dobre našliapnuté na úspech. Nová mobilná hra sprevádzaná rovnomenným filmom, ktorá bude navyše ťažiť z nostalgie a z nesmierneho úspechu v minulosti určite zaznamená veľký počet stiahnutí. Reinkarnácie fiktívnych hrdinov sa vo väčšine s takýmto úspechom stretávajú. Spomenieme napríklad hru Pokémon Go alebo titul Super Mario Run.

Autori uvedenie hry podpichli zverejneným trailerom ako aj internetovou stránkou, kde sa môžete pred-registrovať. Obdržíte tak ako prví exkluzívne informácie a správy o promo akciách, ktoré sa ešte nevydanej hry týkajú. Zatiaľ nevieme koľko bude hra stáť, no predpokladáme, že pôjde o tzv. freemium koncepciu. To znamená, že si hru stiahnete zadarmo a reálne peniaze budete môcť prehajdákať na in-game nákupoch. Spomínaný trailer už vidíte nižšie.