Úvod Výrobcovia OnePlus OnePlus 3T sa k vám dostane rýchlejšie. Výrobca pristúpi k okamžitému odosielaniu...

OnePlus 3T sa k vám dostane rýchlejšie. Výrobca pristúpi k okamžitému odosielaniu objednávok

6

Smartfón OnePlus 3 a jeho vylepšený súrodenec OnePlus 3T sa v roku 2016 predávali nad očakávania. Zariadenia boli a stále sú mnohými oceňované za ich pomer vysokej kvality voči cene.

OnePlus 3T kombinuje skvelé parametre s dobrým fotoaparátom, prémiovou konštrukciou, veľkorysou batériou a hlavne cenou. Tá je pre naše končiny stanovená na sumu 439 eur.

Vysoký minuloročný dopyt určite tešil výrobcu, no nie konečných spotrebiteľov. Dodacie lehoty pri online objednávke boli často veľmi dlhé a niektorí čakali na svoj vytúžený smartfón aj niekoľko týždňov.

Výrobca sa najnovšie zaviazal, že dodacie lehoty skráti. Podľa neho dôjde po potvrdenej a zaplatenej online objednávke k okamžitému odoslaniu zariadenia na zadanú adresu. Skrátenie dodacích lehôt sa týka modelu OnePlus 3T v 64 GB verzii v sivom farebnom prevedení a regiónov EU a USA. 

Oneplus 3t
© AndroidPit

Samozrejme nemôžeme očakávať, že smartfón sa u nás objaví zo dňa na deň. Skrátenie dodacej doby z pár týždňov na pár dní by ale prišlo viac ako vhod. Cieľom spoločnosti pre rok 2017 je dodávať svojim zákazníkom tie najlepšie technológie v čo najkratšom možnom čase.

Dostupnosť

Spoločnosť OnePlus pristúpi k systému okamžitých expedícii od 24. januára 2017, čiže oddnes. Smartfón OnePlus 3T je k dispozícii v oficiálnom európskom online obchode na adrese oneplus.net/sk/3t. Bezplatná a rýchlejšia expedícia sa týka aj našej krajiny.