Úvod Zariadenia Nokia práve potvrdila svoju vlajkovú loď: Poháňať ju má najvýkonnejší procesor!

Nokia práve potvrdila svoju vlajkovú loď: Poháňať ju má najvýkonnejší procesor!

0

Nokia 6 pod taktovkou spoločnosti, ktorá ju má na starosti, HMD Global, sa na čínsky trh dostala len nedávno. Nové zariadenie bolo natoľko populárne, že sa vypredalo za jednu minútu.

Išlo však o jeden z najlacnejších modelov, ktoré spoločnosť tento rok predstaví. Skalných fanúšikov zaujímajú hlavne prémiovejšie a výkonnejšie kúsky. Práve tie máme zazrieť už čoskoro, najpravdepodobnejšie na MWC 2017 v Barcelone.

Ako sme informovali v samostatnom článku, povrávalo sa, že Nokia už svoju vlajkovú loď ukázala aj na CES 2017, no nikto ju nespoznal. Spoločnosť neskôr tieto špekulácie vyvrátila. Teraz to však vyzerá tak, že o vlajkovej lodi sa nakoniec rozrozprávali aj bez nutnosti úniku informácií.

Stalo sa tak na čínskej sociálnej sieti Weibo, kde fínska spoločnosť potvrdila, že ich nové zariadenie bude poháňať najvýkonnejší procesor z dielne Qualcommu, Snpadragon 835.

Či ho uvidíme na budúcomesačnom MWC je zatiaľ vo hviezdach. Tak či tak, bolo by to príjemným prekvapením, na ktoré čakajú mnohí fanúšikovia tohto legendárneho výrobcu.