Úvod Konkurencia Nokia Nokia má pripravovať monštruózny 18,4-palcový tablet!

Nokia má pripravovať monštruózny 18,4-palcový tablet!

1

Špekulácie sa rozdeľujú na tie, ktoré sú takmer overené a také, ktoré sú ešte veľmi divoké na to, aby sme sa na ne mohli spoľahnúť. Táto informácia určite spadá do tej druhej skupiny.

Tak či tak, podľa dcérskej spoločnosti Foxconnu, FIH Mobile, ktorá predáva licencie na značku Nokia pre mobilné zariadenia má výrobca pripravovať nový, 18,4-palcový tablet.

O špecifikáciách (môžete si ich pozrieť nižšie), padla zmienka v databáze GFXBench. Aj napriek tomu, že vo výpise nikde nie je vidieť, že by išlo priamo o Nokiu, verzia Androidu je uvádzaná ako Android 7.0 FIH Edition.

Tablet, alebo skôr malá TV by mala ponúknuť 18,4-palcový displej s rozlíšením 2 560 x 1 440 a nový procesor Snapdragon 835 spolu so 4 GB operačnej pamäte a 64 GB úložiskom (52 GB dostupnej pre používateľa). V jeho výbave sa ďalej nachádzajú dva 12 Mpx fotoaparáty, ktoré sú schopné natáčať 4K video.

Momentálne o tomto určite zaujímavom zariadení nemáme viac informácií. Je dosť možné, že podobne ako v prípade Nokia 6 taktiež pôjde o model určený výlučne pre čínsky trh.