Úvod Výrobcovia Nokia Nokia 6 v Číne zaujala. Jeden milión registrácií dva dni pred začatím...

Nokia 6 v Číne zaujala. Jeden milión registrácií dva dni pred začatím predaja

0

Koncom minulého týždňa sme vás informovali, že o kúpu smartfónu Nokia 6 prejavilo záujem 250 000 ľudí. Túto métu smartfón dosiahol iba za 24 hodín.

Ak máte v Číne o tento smartfón záujem, môžete si jeho kúpu zaregistrovať s poplatkom 9 dolárov, ktorý vám bude následne odrátaný pri konečnej kúpe smartfónu (po prepočte cca 245 dolárov).

Nokia 6 bude registrovaným záujemcom ponúknutá už 19. januára, kedy ide v Číne oficiálne do predaja. Zariadenie si môžu samozrejme kúpiť aj neregistrovaní záujemcovia, no pri rýchlom vypredaní skladových zásob môžu odísť s prázdnymi rukami.

Nokia 6 sa teda začne predávať už o dva dni a do tohto momentu oň prejavilo záujem jeden milión registrovaných jedincov. Ide o veľmi pozitívne číslo, ktoré istotne poteší predstaviteľov konzorcia HMD Global, z ktorého kapacít Nokia 6 vzišla.

Určite ide o dobrý impulz, ktorý vyšliape cestu aj ďalším modelom výrobcu, ktoré tento rok predstaví. Najviac nás zaujíma high-end model. Vlajkové lode konkurenčných výrobcov sú na veľmi vysokej úrovni a bude zaujímavé vidieť, ako veľmi ich Nokia dokáže dobehnúť.

Ako sme už skôr informovali, Nokia sa objaví aj na podujatí MWC 2017, ktoré sa koná koncom februára v Barcelone. Očakáva sa predstavenie ďalšieho modelu a želania by tiež naplnilo oznámenie o globálnej dostupnosti modelu Nokia 6.