Úvod Smartphony Dohady Obľúbený Moto G4 Plus dostane nástupcu: Objavili sa fotografie, parametre aj cena

Obľúbený Moto G4 Plus dostane nástupcu: Objavili sa fotografie, parametre aj cena

0

Lenovo Moto G4 Plus je veľmi podarený smartfón, ktorý ponúka príťažlivý pomer výbavy voči cene. Preto asi nikoho neprekvapí, že tento model dostane nástupcu.

Bude sa volať Moto G5 Plus a bude vylepšený po všetkých stránkach. Na trh by mal prísť v marci, čiže jeho oficiálne odhalenie môžeme očakávať na barcelonskom podujatí MWC 2017.

Podľa uniknutých snímok výrobca vymení plastov telo za kovové. Pozdĺžny segment s fotoaparátom bude po novom v tvare kruhu tak, ako to môžeme vidieť na Moto Z modeloch. Snímač odtlačkov bude mať tiež mierne zmenený tvar.

Zachovaný zostane 5,5-palcový displej s FHD 1080p rozlíšením a fotoaparáty si podelia rozlíšenia v režime 13 Mpx / 5 Mpx. O aké senzory pôjde nevieme, no pravdepodobne ich vyrobí Sony. Čipset Snapdragon 625 spolu so 4 GB RAM a 32 GB úložiskom bude pre potreby väčšiny viac ako dostatočný.

Moto G5 Plus

Moto G5 Plus bude pri živote držať 3080 mAh batéria a z fotografií vieme, že sa bude stále nabíjať prostredníctvom microUSB konektora. Samozrejmosťou bude najnovší Android vo verzii 7.0 Nougat. Čo sa týka ceny, tá sa môže pohybovať okolo sumy 350 eur. Viac detailov sa snáď dozvieme v blízkej dobe, s blížiacim sa podujatím MWC 2017.

 K TÉMERECENZIA Lenovo Moto G4 Plus: Skvelá šedá myš