Vianoce sú takmer tu, a tak sme si povedali, že je čas odmeniť jedného z vás poriadnym darčekom, ktorý ho bude tešiť celý rok. Ako inak, na rozum nám prišiel smartfón, no nie akýkoľvek.

Rozhodli sme sa preto spojiť s jednou veľmi zaujímavou spoločnosťou, CAT Slovensko. Tá, ako už možno tušíte, stojí za ešte vzácnejším modelom smartfónu, ktorý momentálne nemá konkurenciu.

AKTUALIZÁCIA: Poznáme výhercu! CAT S60 s termovíziou od CAT Slovensko vyhráva Juraj Ďurica. Srdečne gratulujeme! AndroidPortal.sk výhercu kontaktoval emailom. Ak sa nám výherca do 2 pracovných dní neozve, losovať budeme znovu.

Volá sa CAT S60 a už tento týždeň môže byť váš. Čo je na ňom špeciálne, pýtate sa? Na jeho zadnej strane sa nenachádza jeden ale rovno dva snímače. Určené sú nielen pre fotenie klasických záberov, ale aj pre poodhalenie toho, čo ľudské oko nevidí, termoobrazu vášho okolia.

PREČÍTAJTE SI: RECENZIA CAT S60

Počas nášho testu telefónu sme z neho boli nielen my, ale aj všetci ľudia, ktorí s ním prišli do styku naozaj nadšení. Svojim spôsobom v našej redakcii dokonca ašpiruje na smartfón s najlepšou inováciou za rok 2016. O tom ale neskôr.

Ako vyhrať CAT S60?

Je to veľmi, veľmi jednoduché. Zhrnuli sme to do bodov nižšie.

Pozor, to či ste lajkli CAT Slovensko a AndroidPortal.sk budeme overovať. Ak nás už sledujete, do súťaže ste zaradení automaticky. Stačí vyplniť formulár nižšie. Pre jednoduchšie lajknutie jednotlivých stránok stačí kliknúť na tlačidlo „Páči sa mi to“ nižšie.

To je všetko! Aby sme vás vedeli vyžrebovať, prosím vyplňte formulár nižšie. My vás v prípade výhry budeme kontaktovať. Ó a ešte detail na záver. Žrebujeme 31. decembra!

Od nás je to nateraz všetko, prajeme veľa šťastia a hlavne pohodové prežitie sviatkov.

Tím AndroidPortal.sk