Úvod Výrobcovia LG LG opäť láka na model G6. Má byť ideálnym smartfónom s týmito...

LG opäť láka na model G6. Má byť ideálnym smartfónom s týmito vlastnosťami

6

Kórejský gigant LG sa nás rozhodol znovu podpichnúť informáciami, ktoré smerujú k jeho nadchádzajúcemu vlajkovému smartfónu, modelu LG G6.

Kým mnohí iní výrobcovia preferencie svojich nepredstavených smartfónov taja, LG ich v indíciách vypúšťa postupne. Už vieme, že LG G6 dostane displej s veľkosťou 5,7 palca, rozlíšením 1440 x 2880 pixelov a netradičným pomerom strán 18:9.

Okrem toho LG G6 nebude modulárny a výrobca si pri ňom dá záležať na dizajne a prémiových materiáloch, z ktorých bude zhotovený.

Počúvaním svojich zákazníkov sa na konferenciách už niekoľko rokov po sebe prezentuje hlavne Samsung. Rovnakou cestou sa vydalo aj LG. Vo videu, ktoré môžete vidieť nižšie, sa LG pýta ľudí, aký by mal byť ideálny smartfón. LG prízvukuje, že všetky želania pretaví do reálnej podoby.

Ideálny smartfón má mať veľkú obrazovku v čo najmenšom kompaktnom tele. Takýto smartfón by mal byť vodeodolný a mal by disponovať kvalitným fotoaparátom schopným zachytiť všetko. Samozrejmosťou je jednoduché a pohodlné ovládanie, či maximálna spoľahlivosť.

LG G6 začína byť čoraz viac zaujímavejší. Už teraz sa nevieme dočkať, čo LG 27. februára 2017 na pódiu podujatia MWC 2017 predvedie.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=wr-N5cZBcl0