Rok čo rok sa ešte pred oficiálnym predstavením zariadenia spoliehame na akúkoľvek uniknutú informáciu. Tú potom analyzujeme, diskutujeme o nej a vyhodnocujeme ju. Aj preto nás to tak baví.

Vzhľadom na nesmiernu popularitu zariadení Apple aj u nás (vidíme vás v tých štatistikách!) tu pre vás máme koncept, ktorý ohúril tisíce ľudí po celom svete.

Ide síce o koncept, založený je však na doteraz zozbieraných informáciách z dodávateľského reťazca. Nejde teda úplne o fantáziu. O vytvorenie vizualizácie sa postaral dizajnér Imran Taylor. V koncepte iPhone X ako dizajnér nazval novinku nenájdete napríklad tlačidlo „Domov,“ ktoré nahradil sekundárny displej so zabudovaným snímačom odtlačkov prstov.

Spodný displej sa automaticky upravuje podľa potreby, ide teda o niečo podobné ako Touch Bar na nových MacBookoch.

V Imranovej práci taktiež vidíme stelesnené špekulácie o bezdrôtovom nabíjaní a inteligentnom konektore na zadnej strane zariadenia. Takýto konektor by mal fungovať podobne ako ten na Moto Z. Išlo by hlavne o rozšírenie funkcionality formou pripnutia príslušenstva bez nutnosti ho pripájať cez Lightning port.

Tak či onak, pokochajte sa na jeho práci, je skutočne krásna. Samozrejme vieme, že nejde o koncept Android zariadenia, pevne však veríme, že sa cez to prenesieme a že sa vám aj napriek tomu bude páčiť.