Úvod CES 2017 JBL má snáď najkrajší Bluetooth reproduktor. Toto je JBL Pulse 3!

JBL má snáď najkrajší Bluetooth reproduktor. Toto je JBL Pulse 3!

0

Spoločnosť JBL (Harman, ktorú kupuje Samsung) sa rozhodla, že vylepší svoj už tak dosť zaujímavý reproduktor JBL Pulse. Druhú generáciu, ktorá taktiež ponúkala svetelnú šou a 360-stupňový zvuk upravil tak, aby sa z neho stal najzaujímavejší reproduktor na tohtoročnom CES.

Samozrejme, o kvalite zvuku sa momentálne nedá polemizovať. Zaujímavé je však určite spracovanie, ktoré prešlo v porovnaní s Pulse 2 obrovskou zmenou. Z konštrukcie zmizol pletivový kryt, namiesto toho ju tvorí tvrdý plast, ktorý hrá všetkými farbami. Miestami reproduktor vyzerá ako digitálna lávová lampa.

Jednou z nových funkcií a vlastností je fakt, že reproduktor je odteraz odolný voči vode, čo znamená, že ho na pár minút môžete ponoriť do plytkej vody (IPX7 certifikácia zaručuje odolnosť voči ponoreniu do hĺbky 1 metra na 30 minút). Hrať vám spod vody ale nebude. Signál Bluetooth cez ňu totiž nepôjde. To je však maličkosť, nakoniec, nemôžme mať všetko.

Pulse 3 by mal stáť približne 200 dolárov, čo sa, predpokladáme, opäť prenesie do 200 eurovej ceny. Tak či tak, o prípadných zmenách vám dáme vedieť.