Úvod Výrobcovia Huawei Huawei Mate 9 v Porsche Design edícii sa už dá objednať v...

Huawei Mate 9 v Porsche Design edícii sa už dá objednať v Európe. Cena nepoteší

4

V priebehu novembra roku 2016 predstavil čínsky gigant Huawei výkonný phablet Mate 9, ktorý dopĺňala jeho luxusná edícia ovenčená prestížnou značkou.

Nešlo pritom len o prémiovú značku a s ňou spojený vzhľad. Huawei Mate 9 Porsche Design je oproti tradičnej verzii trochu iný aj po technickej stránke. Jeho displej má menší rozmer, 5,5 palca, zakrivené bočné hrany a veľmi jemné rozlíšenie 2560 x 1440 pixelov.

Pod kapotou inak nájdeme výkonný čipset Kirin 960, 6 GB operačnú pamäť RAM alebo veľkorysé 256 GB úložisko. Duálny Leica fotoaparát pracuje s 12 Mpx senzorom pre farebné spektrum a 20 Mpx snímačom v monochromatickom režime. 4000 mAh batériu nabijete na 58 % kapacity za 30 minút.

Smartfón teda ponúka nekompromisné parametre, ktoré výrobca navyše spojil s luxusným dizajnom grafitovej čiernej, precízne opracovaným kovom a značkou Porsche Design. Ako už iste tušíte, nebude to zadarmo.

Huawei Mate 9 Porsche Design sa len čerstvo objavil na oficiálnych stránkach porsche-design.com, kde si ho môžete predobjednať. Ku expedovaniu predajca pristúpi 31. januára 2017. Ako krajinu doručenia si okrem mnohých iných európskych krajín môžete vybrať aj tú našu.

Za 1395 eur nedostanete len smartfón, ale aj kožené Smart Cover puzdro či kvalitné stereo slúchadlá. Každopádne je cena poriadne vysoká, no ak vás zariadenie aj tak zaujalo, nájdete ho na spomínanej oficiálnej stránke v tomto odkaze.

TIP: Huawei Mate 9 oficiálne: High-end phablet s Leica fotoaparátmi a OS Android 7.0 Nougat