Úvod Smartphony Predstavenie Cenovo príťažlivý HTC Desire 650 bude dostupný aj v Európe. Toto ponúka

Cenovo príťažlivý HTC Desire 650 bude dostupný aj v Európe. Toto ponúka

0

Spoločnosť HTC má na zajtra, 12. januára 2017, naplánovanú konferenciu, na ktorej má predstaviť hneď niekoľko smartfónov. Hovorí sa minimálne o dvoch, počnúc modelmi HTC U Ultra a HTC U Play.

Včera, dva dni pred očakávanou oficiálnou udalosťou, spoločnosť HTC oznámila celosvetovú dostupnosť modelu Desire 650. Ten bol predstavený už v decembri minulého roka, no exkluzívne pre domovskú krajinu výrobcu (Taiwan).

HTC Desire 650 je čistokrvný predstaviteľ dostupnej nižšej triedy. Model Desire 650 medzigeneračne nahradí model Desire 630. Čipset Snapdragon 400 bude kooperovať s 2 GB kapacitou operačnej pamäte a so 16 GB úložiskom. Úložisko bude našťastie možné rozšíriť prostredníctvom microSD kariet.

HTC Desire 650

13 Mpx a 5 Mpx fotoaparáty dopĺňa 5,0- palcový TFT displej s HD 720p rozlíšením. Na prednej strane nájdeme stereo reproduktory. Jeden bude kričať z hornej hrany a druhý z „brady“ zariadenia. Zaujímavý je dizajn zadnej strany, ktorý je rozdelený na dve časti. Farebné prevedenie a vzhľad indikuje cielenie na mladú generáciu.

HTC Desire 650

HTC Desire 650 dostal do výbavy aj audio softvér HTC BoomSound. V tomto prípade to znamená, že pri pripojených slúchadlách si môžete aktivovať špeciálny zvukový profil.

HTC Desire 650 bude na hlavných trhoch dostupný od februára. Odporúčaná oficiálna cena je zatiaľ neznáma, no zdroje hovoria o cene 200 eur. Model Desire 650 pôjde teda v stopách zariadenia Desire 630 aj po cenovej stránke.