Úvod Zariadenia Galaxy Note 8 je na ceste! Aj napriek chybovému Note 7 to...

Galaxy Note 8 je na ceste! Aj napriek chybovému Note 7 to potvrdil priamo Samsung

5
Ilustračné foto

DJ Koh, šéf mobilnej divízie Samsungu dnes v rozhovore pre CNET potvrdil, že spoločnosť pripravuje nástupcu Galaxy Note 7. Ide o krok, o ktorom takmer nikto nebol presvedčený.

Skúsi to Samsung znovu aj napriek tomu, že bol Note 7 pre firmu tak veľkou katastrofou? Podľa šéfa Samsungu áno.

Prinesiem späť lepší, bezpečnejší a veľmi inovatívny model Note 8,“ povedal Koh pre CNET. Neprezradil však, na aké funkcie sa môžeme tešiť, no vzhľadom na výbavu Note 7 z minulého roka môže ísť o veľmi zaujímavý smartfón.

Kúpili by ste si Galaxy Note 8? My áno

Hlavným argumentom, prečo by ho Samsung vyrobiť nemal je samozrejme zlá povesť, ktorú na výrobcu vrhá ešte stále aktuálny Galaxy Note 7. Je to ale dostatočný dôvod na to prestať? Sme si vedomí toho, že Samsung s Note 7 spravil prešľap, ktorý bol veľmi drahý a nebezpečný.

Ako však vyplýva z dnes zverejnených informácií týkajúcich sa bezpečnosti batérií v nových modeloch, báť sa už nebojíme. Nový 8-krokový postup pri testovaní bezpečnosti by mal s prehľadom zaručiť ich stabilitu.

Okrem toho, značka Galaxy Note je natoľko známa, že ľudia po týchto telefónoch bažia aj napriek riziku, ktoré so sebou minimálne Note 7 priniesol. Koniec koncov, bol to práve rad Galaxy Note, ktorý nám otvoril bránu do sveta phabletov, dnes nesmierne populárnej kategórie zariadení.

Tak čo, dáte radu Note ešte šancu alebo si radšej necháte zájsť chuť?