Úvod Smartphony Aktualizácie Aktualizácia na Android Nougat pre smartfón Moto Z Play odštartovala

Aktualizácia na Android Nougat pre smartfón Moto Z Play odštartovala

0
Súčasná generácia Moto Z Play

Smartfón Moto Z Play patrí medzi najlepšie kúsky zo širokej plejády inteligentných mobilných telefónov, ktoré boli predstavené v minulom roku.

Výrobca už skôr avizoval, že tento model a aj jeho výkonnejší a štíhlejší súrodenec Moto Z obdržia aktualizáciu na OS Android Nougat v aktuálnom roku 2017.

Aktualizácia sa podľa najnovších správ už rozbehla, a to priamo v Európe. Medzi prvými, ktorým sa update objavil, sú obyvatelia Španielska. Aktualizácia sa následne bude šíriť po všetkých krajinách Európy, vrátane tej našej. Balíček s novým softvérom bude doručovaný postupne v dávkach obvyklou cestou OTA rozhrania. S istou dávkou trpezlivosti tak musíme rátať.

moto z play
Moto Z Play

Európania budú patriť medzi prvých, ktorí sa s novou verziou systému pri tomto smartfóne stretnú. Obyvatelia USA musia počkať až do marca. Update prinesie už niekoľkokrát spomínané vylepšenia bezpečnosti, používateľského rozhrania, výkonu či spotreby energie. Na um tiež prichádza funkcia dvoch aktívnych okien či inovovaná správa povolení a upozornení.

K TÉME: RECENZIA Moto Z Play: Špičkový smartfón, ktorému (takmer) niet čo vytknúť