Úvod Zariadenia Hodinky Xiaomi AMAZFIT alebo slúchadlá Meizu. Výber smart príslušenstva v akcii

Hodinky Xiaomi AMAZFIT alebo slúchadlá Meizu. Výber smart príslušenstva v akcii

3

Medzinárodný internetový predajca GearBest spustil na svojom webe novú kampaň pre kategóriu toho najlepšieho zo smart zariadení. Nenájdeme v nej smartfóny, ale všetko, čo sa k smartfónom hodí.

Asi najlepším zariadením z celej kategórie sú inteligentné hodinky od Xiaomi. Sú vôbec prvé, ktoré tento populárny čínsky výrobca vyrobil. Okrem toho disponujú 28 nm GPS senzorom, čím si tiež v tomto segmente vyslúžili prvenstvo. Predstavené boli dávnejšie, na konci augusta tohto roka.

1. Xiaomi hodinky AMAZFIT

Xiaomi AMAZFIT sú primárne určené športuchtivým. Spomínaný GPS senzor, snímač tepu, vodeodolnosť, 280 mAh batéria pre dobrú výdrž, odolná konštrukcia alebo vymeniteľné náramky. Športové zameranie prezrádza aj celkový vzhľad hodiniek.

smart xiaomi

Ich aktuálna cena v ponuke je nastavená na 110 eur, čím sa potvrdili informácie o predajnej sume z obdobia predstavenia.

K TÉMEXiaomi predstavilo nové inteligentné hodinky. Prvé s 28 nm GPS senzorom na svete

2. Meizu EP-51

K dizajnu a zameraniu hodiniek vyššie sa skvele hodia slúchadlá Meizu EP-51. Ide o bezdrôtový model, ktorý k smartfónu pripojíte pomocou Bluetooth technológie.

meizu

Aj toto smart zariadenie už na prvý pohľad zaujme dizajnom. Hudbu v Hi-Fi kvalite dokážu prehrávať nepretržite 6 hodín a v pohotovostnom režime vydržia až 45 hodín (pri pripojenom Bluetooth). Nabijú sa za dve hodiny. Spomenieme citlivosť 88 dB alebo frekvenčný rozsah 20-20 000 Hz.

3. Akčná kamera

Za pozornosť stojí akčná kamera SJCAM SJ5000 v Elite edícii. Skvelé je, že s cenou 105 eur je dostupná aj prostredníctvom európskeho skladu. Kamera dokáže zhotoviť 4K zábery pri snímkovaní 24 fps, alebo tradičné FHD videá pri 60 fps.

sjcam-sj5000x

Tie vzídu z 12 Mpx CMOS snímača IMX 078 s maximálnym 170 stupňovým uhlom záberu. Pri tomto type kamery nájdete tiež rôzne foto funkcie počnúc rýchlym sériovým snímaním, časozberom, detekciou pohybu alebo funkciou pre elimináciu otrasov. Prídavné puzdro urobí z kamery odolnú kocku voči vode do hĺbky 30-tich metrov. 900 mAh batéria je vymeniteľná, čiže ju v akcii môžete okamžite nahradiť za plne nabitú. Náhľad na zhotovený obsah poskytne 2 palcový LCD displej.

>>> Celá ponuka <<<

V ponuke ďalej nájdete herné ovládače, ďalšie slúchadlá, akčné kamery alebo VR sady. Všetko si môžete prezrieť na adrese http://gearbest.com/smart-devices.