Úvod Zariadenia VIDEO: Vernee Apollo odblokujete snímačom odtlačkov rýchlejšie ako iPhone 7 Plus

VIDEO: Vernee Apollo odblokujete snímačom odtlačkov rýchlejšie ako iPhone 7 Plus

0

V posledných týždňoch mladá čínska spoločnosť Vernee predstavila svoju novú vlajkovú loď, ktorá nesie označenie Vernee Apollo. Ide zatiaľ o najvyššie radený model výrobcu.

Status vlajkovej lode výrobca podtrhol desaťjadrovým čipsetom Helio X25, ktorý je kompatibilný aj s platformou virtuálnej reality. Tá je podobne úzko spojená s jemným 2K rozlíšením 5,5-palcového displeja.

Čo sa týka pamätí, tie sú rovnako nadštandardné. 4 GB RAM a 64 GB úložisko pokryje potreby väčšiny používateľov. To platí aj o 21 Mpx zadnom fotoaparáte, ktorý vzišiel z dielne japonskej spoločnosti Sony.

Samozrejme, výkonné parametre ešte neznamenajú, že smartfón bude bežať rýchlo a hladko. Softvérová optimalizácia a schopnosti vývojárov každého výrobcu sú často dôležitejšie, ako samotný hardvér pod kapotou. Výrobca Vernee pri predstavení smartfónu uviedol, že jeho snímač odtlačkov prstov dokáže rozpoznať odtlačok už za 0,1 sekundy. Výrobca ho rovno porovnal s podstatne drahším iPhone 7 Plus.

Vo videu nižšie môžete vidieť rýchle rozpoznanie odtlačku pri oboch modeloch. Rozdiel bude viditeľný až pri spomalení prehrávania v druhej polovici videa.

Rýchla a bezpečná identifikácia prebieha vďaka pokrokovému snímaču, ktorého kompaktná plocha disponuje rozlíšením 112 x 96 pixelov. Snímač samozrejme reaguje v 360 stupňovom režime a k rozpoznávaniu odtlačkov pristupuje paralelne.

Vernee Apollo porovnáva snímaný odtlačok naraz so všetkými odtlačkami, ktoré systém uložil pri jeho prvotnom nastavení a registrácii snímača. Spravidla stačí päť až osem odtlačkov. Staršie snímače napríklad porovnajú prvý uložený odtlačok a ak sa nezhoduje, systém pristúpi k porovnaniu s druhým, tretím a tak ďalej.

K TÉME: Vernee Apollo – oficiálna stránka výrobcu

NEPREHLIADNITE: Vernee Apollo – aktuálna cena a predaj