Úvod Bluboo Bluboo Edge VIDEO: Ani lacný telefón nemusí ponúknuť zlý fotoaparát! Tento telefón je toho...

VIDEO: Ani lacný telefón nemusí ponúknuť zlý fotoaparát! Tento telefón je toho dôkazom

0

Pozerajúc sa na nový BLUBOO Edge sme si v redakcii povedali, že novinka sa aspoň „na papieri“ skutočne podarila. Samozrejme, finálny úsudok budeme vedieť vysloviť až keď ho budeme mať v rukách.

Displej, ktorý imituje duálne zakrivenie, krásny zadný kryt so zaujímavým vlnovým efektom pri odraze svetla, extrémne tenký rámik, merač rýchlosti tepu či možnosť rozšírenia pamäte o 256 GB. To sú len niektoré z dôvodov, prečo si myslíme, že BLUBOO Edge je skutočne zaujímavé zariadenie.

Ak si myslíte, že výrobca stavil všetko na vzhľad a ostatné funkcie si nevšimol, mýlili by ste sa. Krásnym príkladom je jeho fotoaparát, ktorý prešiel poriadnou dávkou pozornosti.

BLUBOO Edge na zadnej strane ponúka 13 Mpx senzor od Sony, na prednej zas 8 Mpx selfie fotoaparát. Tí z vás, ktorí si radi čítate o fotoaparátoch a senzoroch určite viete, že rozlíšenie oboch jednotiek je nadštandardné. Aj keď samotné rozlíšenie samozrejme nehovorí o celkovej kvalite záberov, podľa slov výrobcu od modelu Edge očakávame výborné výsledky. Spoločnosť je totiž presvedčená, že kvalitou záberov prekvapí nejedného z nás a aj preto si ku schopnostiam fotoaparátu pripravila zaujímavé video.

Na začiatku videa môžete vidieť test zadného fotoaparátu pri fotení objektov vo väčšej vzdialenosti, neskôr objektov, ktoré sú blízko a nakoniec panoramatický záber. Zábery z fotoaparátu vyzerali veľmi zaujímavo, rozhodne teda nie tak, že by sme ich pripísali zariadeniu, ktoré nestojí ani 200 EUR. Predný fotoaparát ponúka optimalizáciu pre rozpoznanie tváre, ako aj gest. Stačí sa napríklad usmiať, poprípade prstami spraviť V a fotoaparát okamžite odfotí snímku.

Pri teste, v ktorom BLUBOO Edge porovnali so Samsung Galaxy S7 edge zas môžete vidieť, že aj keď sa mu celkom nevyrovná, kvalita záberov je dostatočne blízko na to, aby vám vystačila na bežné, každodenné zábery. Všetko za zlomok ceny S7 edge.

Ak vás BLUBOO Edge zaujal, nezabudnite navštíviť web výrobcu: http://www.bluboo.hk/product/bluboo-edge

Tento článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou BLUBOO