Úvod Bluboo Bluboo Edge VIDEO: Takto BLUBOO Edge zmeria každý tep vášho srdca

VIDEO: Takto BLUBOO Edge zmeria každý tep vášho srdca

1

Inteligentné náramky už väčšinou prichádzajú s funkciou, ktorá zmeria váš srdečný tep. Pri telefón je však príbeh o niečo iný. Ako sme vás už informovali v predchádzajúcom článku, BLUBOO Edge ponúka snímač rýchlosti tepu, ktorý je umiestnený hneď vedľa LED blesku.

Výrobca to s novinkou myslí vážne a preto dnes zverejnil video, v ktorom ukazuje, ako jeho snímač funguje.

bluboo-edge-2

V dobe, keď sa na seba telefóny podobajú viac než kedykoľvek predtým a keď je konkurencia silnejšia než kedykoľvek predtým, výrobcovia potrebujú niečo čím sa odlíšia. Je výborné vidieť, že aj menší výrobcovia, ako napríklad BLUBOO ponúkajú nové funkcie, ktoré predtým v zariadeniach takto lacných boli veľmi vzácne.

Vo videu môžete vidieť ako dievča prikladá prst na snímač rýchlosti tepu a po desiatich až pätnástich sekundách získava presnú informáciu o rýchlosti jej tepu. BLUBOO celkom milo využil situáciu, keď dievča zbadá chlapca, ktorý sa jej páči aby tým znázornil, ako sa jej zvýši tep. Takýto senzor je však vynikajúcou pomôckou aj pre tých, ktorí majú problém so srdiečkom a potrebujú ho mať pod drobnohľadom.

Celé video si môžete pozrieť nižšie. Pre bližšie informácie o BLUBOO Edge nezabudnite navštíviť web výrobcu.

Mimochodom, najnovší BLUBOO Edge je už vo fáze predobjednávok, počas ktorej ho môžete získať za cenu 114,99 dolárov. Spolu s predobjednávkami výrobca spustil aj súťaž, v ktorej môžete vyhrať až 6 kusov modelu Dual. Predobjednávky skončia už 18. decembra, tak neváhajte a objednajte si svoj vianočný darček už teraz. Neskôr cena stúpne na 149,99 dolárov. Všetky dôležité informácie nájdete na tejto adrese.