Úvod Novinky Telekom presúva mobilné číslo do cloudu, štartuje partnerstvo s komunikačnou platformou immmr

Telekom presúva mobilné číslo do cloudu, štartuje partnerstvo s komunikačnou platformou immmr

0

Telekom štartuje partnerstvo s novou komunikačnou platformou immmr, ktorá v sebe spája to najlepšie z komunikácie na báze internetu s výhodami mobilnej komunikácie.

Jedno číslo pre smartfón, tablet aj počítač

Immmr virtualizuje telefónne číslo a prenesie ho do cloudu – so svojim existujúcim telefónnym číslom môže používateľ komunikovať nezávisle od svojho smartfónu a SIM karty.

Služba umožňuje používať jediné číslo mobilného telefónu z akéhokoľvek zariadenia – smartfónu, tabletu, alebo počítača. Kontakty sú uložené v cloude a po prihlásení sú dostupné na akomkoľvek zariadení.

Immmr automaticky rozozná, kto zo zoznamu kontaktov používa immmr a označí ho immmr ikonou. Ak má priateľ immmr, zákazník môže jednoducho nadviazať bezplatný hovor alebo videohovor cez dáta, alebo cez bežný mobilný hovor priamo v aplikácii.

Benefity pre zákazníkov Happy paušálov

Aplikácia immmr umožňuje posielať správy a súbory, realizovať bezplatné hovory a videohovory s inými používateľmi aplikácie immmr s využitím dát. Ak si zákazník aktivoval doplnkovú službu immmr a práve sa nenachádza v dosahu pokrytia internetu, využije na posielanie správ a súborov či hovory klasickú mobilnú sieť. Používanie immmr nie je obmedzené len na vybraných používateľov – cez immmr je možné zavolať aj známemu, ktorý immmr nemá.

immmr-devices

V rámci úvodnej ponuky dostanú zákazníci paušálov Happy 100 voľných minút pre medzinárodné volania a dodatočné číslo zadarmo.

Jedna SIM, viac čísiel

Aplikácia svojim používateľom onedlho ponúkne aj možnosť využívať okrem svojho primárneho čísla aj ďalšie čísla pre rôzne potreby: keď potrebujú zverejniť číslo v rámci inzerátu, ak sa nachádzajú v zahraničí, či ak chcú jednoducho používať špeciálne číslo pre osobitnú komunitu. Pri štarte služby budú dostupné čísla s predvoľbou Veľkej Británie, ďalšie krajiny pribudnú neskôr.

Aplikácia immmr je aktuálne bezplatne dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android a iOS, ale aj cez webové rozhranie web.immmr.com.

Slovensko je aktuálne prvou a jedinou krajinou, v ktorej je služba dostupná. V blízkej budúcnosti sa služba rozšíri aj do ostatných krajín. Keďže ide o úplne novú službu, immmr bude na základe informácií a spätnej väzby z reálnej prevádzky aplikáciu pravidelne upravovať a vydávať aktualizácie v rýchlom slede.

screenshot5
screenshot4
screenshot3
screenshot2