Úvod Hry NESŤAHUJTE hru Super Mario Run z iného miesta ako z Google Play!

NESŤAHUJTE hru Super Mario Run z iného miesta ako z Google Play!

0

Hru Super Mario Run si na platforme iOS stiahlo počas prvých štyroch dní 40 miliónov používateľov. Hra sa síce už neteší takému záujmu, no to by čoskoro mala obnoviť verzia pre Android.

V obchode Google Play sa hra Super Mario Run už objavila. Nedá sa však ešte stiahnuť. Ponúka možnosť predbežnej registrácie, prostredníctvom ktorej budete okamžite informovaní, keď bude hra oficiálne dostupná na stiahnutie.

Oficiálne uvoľnenie tak skoro nepríde. Len na platforme iOS trvalo takmer tri mesiace, kým došlo k uvoľneniu po systéme predbežných registrácií. Je dokonca možné, že Nintendo pristúpi k otvorenému beta testovaniu. Ak by sa vás náhodou týkalo (pokiaľ ste sa predbežne zaregistrovali), budete upozornení prostredníctvom e-mailu. Samotný beta test bude prebiehať v rámci obchodu Google Play.

V žiadnom prípade nesťahujte .apk súbory s hrou. Niektoré internetové stránky sa už stihli na túto hru zamerať a ponúkajú inštaláciu hry Super Mario Run beta formou .apk súboru.

Super Mario Run
Falošná verzia hry požaduje oprávnenia, ktoré jej umožnia meniť uzamknutie obrazovky alebo heslá!

super mario run

Popularitu hry určite využijú rôzni kybernetickí zločinci podobne, ako to bolo pri hre Pokémon Go. V .apk súbore sa môže nachádzať malvér. Ten umožní útočníkom získať plnú kontrolu nad vaším smartfónom, môžete prísť o osobné údaje alebo peniaze. Malvér môže na pozadí inštalovať rôzne platené aplikácie alebo odosielať SMS na spoplatnené čísla.

Hru Super Mario Run si teda sťahujte len z obchodu Google Play. Oficiálne uvoľnenie bude len tam a je pritom jedno, či pôjde o stabilnú verziu alebo beta verziu. Vydavateľ hry nemá žiadny dôvod na to, aby hru formou .apk súboru šíril inými cestami.