Úvod Hry Hit Super Mario Run sa nečakane objavil v Google Play. Zatiaľ si...

Hit Super Mario Run sa nečakane objavil v Google Play. Zatiaľ si ho ale nezahráte

0

Super Mario Run z produkcie Nintenda ako remake populárnej hry určený pre mobilné platformy zaujal. Počas niekoľkých dní si ho stiahlo viac ako 40 miliónov hráčov. 

Hra je zatiaľ dostupná len pre platformu iOS a momentálne už zaznamenáva rýchlo klesajúcu vlnu záujmu. Hra je drahá a až príliš jednoduchá. Mario v hre beží sám a jediné, čo musíte robiť, je ťukať do displeja. Každým dotykom Mario vyskočí.

Hra je teda chvíľkovou zábavou a pôvodne sa neočakávalo, že dorazí aj do obchodu Google Play. Teda aspoň nie v tomto roku. Super Mario Run sa ale nečakane v obchode Google Play objavil.

Namiesto tlačidla „inštalovať“ však pri hre svieti nápis „predbežne zaregistrovať“. Ak na tlačidlo kliknete, na váš e-mail bude neskôr doručená správa hneď, ako bude hra oficiálne uvoľnená. Určite sme zvedaví na cenu.

super mario

Pokiaľ bude aj v obchode Google Play na úrovni desiatich eur, pochybujeme, že všetci hráči vytiahnu svoje platobné karty. Skôr ich bude len mizivý počet. Už na platforme iOS sa väčšina hráčov zaobišla s voľnou verziou hry, ktorá je obmedzená úrovňami, resp. hernými svetmi.

Predbežná registrácia prechádzala uvoľneniu hry aj na platforme iOS. To nastalo až o tri mesiace od zverejnenej voľby registrácie. Dúfame, že v prípade platformy Android to tak dlho trvať nebude. Za tri mesiace o hru už nemusí byť a zrejme ani nebude taký záujem, ako v poslednom období.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nintendo.zara“]