Úvod Výrobcovia Samsung Samsung nepredstaví jeden ale rovno dva skladateľné smartfóny

Samsung nepredstaví jeden ale rovno dva skladateľné smartfóny

1
O tom, že Samsung predstaví skladateľný telefón sa hovorí nejaký ten mesiac. Najnovšie informácie pochádzajúce z Južnej Kórey predostreli plán Samsungu s ich futuristickými zariadeniami. Podľa všetkého má Samsung predstaviť hneď dve verzie skladacieho modelu, z ktorých potom vyberie jeden finálny dizajn, ktorému sa bude venovať ďalšie roky.

Prvým z nich má byť skladateľný kúsok s dvomi displejmi, ktoré sa spoja, keď telefón vystriete. Samsung vďaka reakciám na nový smartfón zistí či ide správnym alebo nesprávnym smerom. Podobne, ako tomu bolo pri ohnutom Galaxy Round, novinka bude dostupná len v obmedzenom množstve.

Druhým modelom by mal byť smartfón s jedným displejom, ktorý sa bude skladať dovnútra. To znamená, že keď ho zložíte, zadná strana ochráni displej. Spoločnosť má však pracovať aj na smartfónoch s opačným mechanizmom.

Bohužiaľ, zdroj neuviedol kedy máme takýto smartfón čakať. Je ale možné, že si to Samsung necháva na veľtrhy CES 2017 alebo MWC 2017. Tak či onak, neostáva nám nič iné než čakať.