Úvod Novinky Hry Legendárna hra RollerCoaster Tycoon Classic v obchode Google Play!

Legendárna hra RollerCoaster Tycoon Classic v obchode Google Play!

0

Pomaly sa stáva zvykom, že populárne hry, ktoré nás zabávali pred niekoľkými rokmi, dostávajú mobilnú podobu. Najnovšie sa k nim pridal titul RollerCoaster Tycoon.

Na svojom smartfóne alebo tablete tak môžete vytvárať a riadiť tie najúžasnejšie zábavné parky na svete. Hra kombinuje to najlepšie z prvej a z druhej generácie hry.

Mobilná verzia hry má k tej originálnej veľmi blízko. Svedčí o tom typické grafické spracovanie, ale aj herné možnosti. Každý si určite spomenie na potrebné úpravy terénu pred stavbou krkolomnej dráhy, najímanie zamestnancov alebo na snahu udržať návštevníkov spokojných.

Celý zábavný biznis musíte samozrejme riadiť v medziach svojich finančných kapacít. Zabudnúť nemôžete na stánky s jedlom, informáciami alebo na toalety. Každý zábavný park potrebuje aj svoju zeleň, aby sa v ňom návštevníci cítili príjemne.

RollerCoaster Tycoon

Hra sa objavila v obchode Google Play v tom najlepšom možnom čase. Počas Vianoc má väčšina viac voľného času, ktorý môže obetovať hre. Okrem toho ju môžete brať ako osobný vianočný darček, keďže nie je najlacnejšia. Zo známeho mena sa dá jednoducho vyťažiť a fanúšikom žánru to vadiť nebude.

RollerCoaster Tycoon

Hra stojí 6,99 eur, no to nie je všetko. V rámci in-app nákupov si môžete zadovážiť tri datadisky, resp. herné rozšírenia. Ide o Wacky Worlds, Time Twister a Toolkit.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atari.mobile.rctc“]