Úvod Bluboo Bluboo Dual Lacnejšie už to nejde! Tento smartfón má duálny zadný fotoaparát za pár...

Lacnejšie už to nejde! Tento smartfón má duálny zadný fotoaparát za pár drobných!

0

Ak hľadáte smartfón, ktorý je niečím zvláštny, špeciálny resp. iný od ostatných a nechcete míňať veľa peňazí, máme perfektný tip. Najnovší model od spoločnosti BLUBOO s označením Dual ponúka tak, ako už je možno jasné z jeho názvu, duálny zadný fotoaparát.

Zariadenie aktuálne vstupuje do predpredaja s cenovkou, ktorú len tak ľahko ostatní výrobcovia neprekonajú. Kým sa však dostaneme ku konkrétnej cene, poďme sa pozrieť na to, čo tento šikovný zázrak ponúka.

Video s 3D renderom BLUBOO Dual nižšie:

Duálny fotoaparát – hlavný bod záujmu

Samozrejme, prvú vec, ktorú pri BLUBOO Dual musíme spomenúť je jeho zadný fotoaparát, ktorý je zložený z 13 Mpx hlavnej jednotky Sony IMX135 a sekundárnej, 2 Mpx jednotky. Hlavný fotoaparát je určený pre zachytenie snímky, zatiaľ čo ten druhý výrobca využíva pre nasnímanie hĺbky. Na prednej strane zas nájdete veľmi slušný, ba až nadpriemerný 8 Mpx senzor pre selfie.

Kovové telo štandardom

Zariadenie je zabalené v jednoliatom, hliníkovom šate, ktorý je odolný voči poškriabaniu a samozrejme proti hrdzi. Výrobný proces zariadenia zabezpečuje presné výrezy, pieskovanie zas prémiový pocit v ruke.

bluboo-dual-2

Full HD displej nadpriemerom

Výbavu zakončuje 5,5-palcový Full HD displej od spoločnosti SHARP, štvorjadrový procesor s jadrami o takte 1.5 GHz, 16 GB úložisko s možnosťou rozšírenia o ďalších 256 GB, zadný snímač odtlačkov prstov, podpora OTGAndroid 6.0 Marshmallow. Slušné!

Cena ako z rozprávky

Ak čakáte, že tento kúsok vás vyjde minimálne na 200 alebo dokonca viac eur, mýlili by ste sa. Výrobca nastavil cenovku na 149,99 dolárov. Ak sa ho však rozhodnete predobjednať, máte na to čas do 18. decembra, cena sa zníži na 129,99 dolárov. To ale nie je všetko, výrobca spustil bleskový výpredaj, v ktorom sa jeho cena pohybuje na úrovni 114,99 dolárov alebo 104,06 EUR. A tomu už hovoríme veľmi slušná zľava.

Páči sa aj vám? Mrknite na tento odkaz, poprípade rovno na odkazy predajcov, ktorí ho už zaradili do svojej ponuky.

Títo predajcovia ho majú v akciovej ponuke