Úvod Novinky Je toto koniec TouchWizu? Najnovšia beta Android 7.0 Nougat pre Galaxy S7...

Je toto koniec TouchWizu? Najnovšia beta Android 7.0 Nougat pre Galaxy S7 mu dáva úplne iný názov

Tretia verzia beta verzie Android 7.0 Nougat prináša nové funkcie a opravuje mnohé z chýb.

4

Ak ste súčasťou Galaxy Beta programu pre Galaxy S7 a Galaxy S7 edge, opäť nastal čas skontrolovať si telefón a nainštalovať najnovšiu beta verziu Nougatu.

Do nej pribudli nové funkcie, aj aplikácie, ako napríklad Samsung Pass, poznámky a tlačidlo pre automatické regulovanie jasu displeja v rýchlych nastaveniach. Zmenou prešlo aj tlačidlo „Zatvoriť všetky,“ ktoré sa posunulo na spodnú časť nedávno otvorených aplikácií.

Čo je však ešte zaujímavejšie je to, že Samsung už o svojom používateľskom rozhraní nerozpráva ako TouchWize, ale ako o Samsung Experience vo verzii 8. O TouchWize sa Samsung nejak výlučne nezmieňoval ani v uplynulých mesiacoch či rokoch, a tak asi nastal čas na zmenu.

Samsung upozorňuje na niekoľko chýb, ktoré sa mu ešte nepodarilo opraviť (tie, ktoré sú obsiahnuté aj v 2. verzii bety). Medzi nimi napríklad oneskorenie pri zapnutí displeja keď ho zapnete tlačidlom „Domov,“ ako aj problémy s Wi-Fi. Softvéroví inžinieri spoločnosti už na náprave usilovne pracujú. Novú verziu majú zverejniť hneď, ako to vyriešia. Samotná aktualizácia je veľká 528 MB a obsahuje bezpečnostnú záplatu z 1. decembra.