Úvod Smartphony Aktualizácie Tieto Huawei smartfóny dostanú Android Nougat v prvom štvrťroku 2017

Tieto Huawei smartfóny dostanú Android Nougat v prvom štvrťroku 2017

0

Huawei len prednedávnom predstavil nový top model s označením Mate 9, ktorý už od výroby disponuje najnovším OS Android vo verzii Nougat a používateľským prostredím EMUI 5.0.

Až do dnešného dňa sme však nevedeli, kedy obdržia aktualizáciu na najnovšiu verziu OS Android aj staršie modely smartfónov tohto výrobcu. Niektorí vlastníci smartfónov Huawei Mate 8 alebo Huawei P9 si už môžu poslednú verziu OS užívať.

Ide ale o používateľov, ktorí boli zapojení do beta testovania. Na základe ich spätnej väzby následne vývojári odstránia posledné chyby a doladia všetky detaily tak, aby mohla byť stabilná verzia systému zverejnená pre všetkých bežných používateľov.

K TÉMEHuawei na slovenský trh uvádza špičkový Huawei Mate 9. Poznáme jeho cenu!

Začiatkom roka 2017, konkrétne v prvom štvrťroku, dostanú stabilný OS Android Nougat a EMUI 5.0 smartfóny Mate 8, P9, P9 Plus, P9 Lite, smartfóny Huawei Nova a Nova Plus. Prvé na rane budú zariadenia Mate 9 a P9, ostatné ich budú nasledovať v niekoľko málo týždňovom odstupe.

huawei-p9-4

Ako vidíte, zoznam zariadení nie je zrovna bohatý. Huawei bude určite aktualizovať aj ďalšie staršie modely jeho smartfónov. Hneď, ako si bude výrobca istý časovým harmonogramom a stavom chystaných aktualizácií, zoznam určite rozšíri.

Videorecenzia Huawei P9 Lite