Úvod Výrobcovia Meizu FOTO: Tento bezrámikový koncept od Meizu vyzerá fantasticky!

FOTO: Tento bezrámikový koncept od Meizu vyzerá fantasticky!

0

Po tom, ako Xiaomi predstavil svoj funkčný koncept bezrámikového smartfónu, ktorý ste si mohli a stále môžete kúpiť sa aj ostatní výrobcovia pustili do prípravy toho svojho modelu. Jedným z týchto výrobcov je aj čínsky Meizu, ktorý má predstaviť Meizu PRO 6 Edge s tzv. edgless displejom.

Serveru GizmoChina sa podarilo získať obrázok toho, ako má toto zariadenie vyzerať od zdroja, ktorý tvrdí, že nový smartfón sa má začať predávať už čoskoro. Naopak, šéf Meizu, Jack Wong tvrdí, že ich spoločnosť sa s uvedením na trh neponáhľa. Tak či tak, novinka vyzerá fantasticky.

Pomer displeja k prednej strane zariadenia má byť ešte lepší než v prípade 91,3 %, ktoré ponúka Xiaomi Mi MIX. Displej bude prekrytý 2.5 alebo 3D krycím sklom. Okrem spodnej brady telefónu vyzerá tento model veľmi podobne ako Xiaomi Mi MIX. Rovnaké umiestnenie vidíme dokonca aj pri prednom fotoaparáte.

Či a kedy príde je teda zatiaľ otázne. Rovnako otázne sú aj špecifikácie. Očakávame, že Meizu PRO 6 Edge ponúkne Helio X27, ak príde tento rok, no a ak príde až budúci, nevylučujeme využitie výkonnejšieho Helio X30.