Úvod Aplikácie Facebook spustil Instant Games. 17 hier, ktoré si budeme môcť zahrať s...

Facebook spustil Instant Games. 17 hier, ktoré si budeme môcť zahrať s priateľmi cez Messenger

3

Facebook Messenger, ako druhá najpopulárnejšia chatovacia aplikácia, bude opäť zábavnejšia. Popri samolepkách, gifkách, a ďalších funkciách k nim pribudnú aj hry.

Hneď v úvode treba povedať, že túto novinku si môžu užívať používatelia z 30-tich krajín, medzi ktorými zatiaľ tá naša nefiguruje. Časom sa ale dostupnosť určite rozšíri aj o našu krajinu, preto je dobré vedieť, čo nás čaká.

Instant Games sú zatiaľ podporované v krajinách: Nórsko, Dánsko, Švajčiarsko, Švédsko, Veľká Británia, Kanada, USA, Japonsko, Holandsko, Austrália, Rakúsko, Lotyšsko, Nemecko, Írsko, Belgicko, Nový Zéland, Francúzsko, Singapur, Fínsko, Hong Kong, Rusko, Estónsko, Taiwan, Slovinsko, Puerto Rico, Cyprus, Izrael, Litva, Španielsko a Taliansko.

Priamo cez Facebook Messenger si budeme môcť v blízkej dobe zahrať návykové herné hity ako Pac-Man, Space Invaders, Arkanoid, EverWing, NEX alebo Galaga. Zatiaľ je k dispozícii 17 hier, no ich počet sa určite rozšíri.

Hranie je prirodzene spojené s rebríčkom výsledkov a dosiahnutých herných cieľov. Predbiehať sa tak môžete s priateľmi nielen v bežnom chate, ale aj v skupinovej konverzácii. Novinka sa týka aplikácie Facebook Messenger pre platformu Android a iOS. Novinku spoznáte tak, že vám v používateľskom prostredí Messenger aplikácie pribudne ikona herného ovládača.

instant_games

Pokiaľ vám nie je celkom jasné, ako Instant Games budú fungovať, s novinkou vás zoznámi oficiálne video nižšie.

O rozšírení dostupnosti pre našu krajinu vás budeme informovať hneď, ako to bude aktuálne.