Úvod Zariadenia DOOGEE Y6 Max a menší DOOGEE Y6. Obmedzený počet kusov za tieto...

DOOGEE Y6 Max a menší DOOGEE Y6. Obmedzený počet kusov za tieto aktuálne ceny!

3

V ponuke medzinárodného predajcu GearBest sa objavili dva zaujímavé 4G smartfóny výrobcu DOOGEE, ktoré podporujú aj u nás používané 800 MHz LTE pásmo. 

Oba smartfóny sú zároveň v tzv. bleskovom predaji, ktorý sa týka obmedzeného poštu kusov. Cena ani jedného z nich nepresahuje 150 eur.

DOOGEE Y6 Max

DOOGEE Y6 Max nie je pre každého. Rozmer obrazovky 6,5 palca už hraničí s tabletom, no pre niektorých môže byť takto veľký rozmer príťažlivý. FHD 1080p rozlíšenie displeja sa postaralo o hustotu pixelov na palec na úrovni 339 ppi.

Video obsahom alebo hrami, ktoré sú pre takýto rozmer obrazovky ako stvorené, si poradí osemjadrový čipset MediaTek s taktom jadier 1,5 GHz. Sekunduje mu 3 GB operačná pamäť RAM a 32 GB úložisko (+microSD až 128 GB).

Na veľkom displeji sa budú vynímať aj fotografie. Tie zhotovíte 13 Mpx snímačom Samsung S5K3L8 s PDAF zaostrovaním a clonou f/2.2. Obrovská 4300 mAh batéria by sa už bez rýchleho 5V/2A nabíjania nezaobišla. V inak celokovovom tele si našiel miesto aj snímač odtlačkov prstov či audio čip zabezpečujúci podanie zvuku v HiFi kvalite. Podmienkou sú ale kvalitné slúchadlá.

doogee

V balení sa okrem smartfónu a nabíjačky nachádza tiež ochranné sklo na displej a kryt, ktorý zabráni poškodeniu pri prípadnom páde smartfónu. DOOGEE Y6 Max vzhľadom na veľký displej meria 17,30 x 8,90 x 0,90 cm a váži 253 gramov. Cena sa zastavila na necelých 145 eur.

>>> Zobraziť DOOGEE Y6 Max <<<

DOOGEE Y6 Piano Black

Určite univerzálnejším riešením je DOOGEE Y6 s 5,5-palcovým HD 720p displejom SHARP. V jeho útrobách sa nachádza rovnaký procesor ako v predošlom, rozmerovo väčšom prípade. Ide o model MTK6750 (octa-core, 1,5 GHz).

V tomto prípade ale budete pracovať s objemnejšími kapacitami pamätí. 4 GB RAM dopĺňa 64 GB interné úložisko, ktoré je možné rozšíriť o pamäťovú kartu. Spomenieme 13 Mpx foto snímač Samsung alebo 3200 mAh batériu.

doogee y6

DOOGEE Y6 láka aj iným spôsobom. Unibody konštrukcia z kovu dostala prémiovú povrchovú úpravu, ktorá imituje čierny klavírny lak. Oveľa bohatšie je príslušenstvo. Okrem klasickej fólie na displej môžete počítať aj s vrstvou tvrdeného skla, klasický ochranný kryt dopĺňa púzdro z kože, nechýba čistiaca utierka, slúchadlá alebo prstencový držiak, ktorý pripevníte na zadnú stranu zariadenia.

Cena 136 eur sa týka 300 dostupných kusov, pričom si je na jednu objednávku možné zaobstarať maximálne tri kusy tohto smartfónu. Detaily nájdete na produktovej stránke v odkaze nižšie.

>>> Zobraziť DOOGEE Y6 Piano Black <<<