Úvod Aplikácie Čítačka e-kníh a selfie editor. Dve vysoko hodnotené aplikácie vo výraznej zľave

Čítačka e-kníh a selfie editor. Dve vysoko hodnotené aplikácie vo výraznej zľave

0

V obchode Google Play sa opäť objavilo pár zaujímavých zliav, z ktorých určite stoja za zváženie dve aktuálne. Dopriať si môžete aplikačný vianočný darček za pár eur. 

Moon+ Reader Pro

Ide o skvelú aplikáciu, ktorá slúži na čítanie elektronických kníh ale aj iných digitálnych dokumentov. Moon+ Reader Pro je momentálne v 50 % zľave. Ide o najlepšie hodnotenú čítačku e-kníh v Google Play (4,7) so širokou podporou formátov.

Na mysli máme formáty epub, PDF, Mobi, CHM CBR CBZ, UMD, FB2, TXT, HTML, rar, zip alebo OPDS. Prispôsobiť si môžete typ písma, celkové vizuálne prevedenie rozhrania, nechýba nočný režim alebo dvojstránkové zobrazenie obsahu na šírku.

aplikácie

Knihy môžete nahrávať z cloudu Dropbox alebo Google Drive, obľúbené knihy si umiestníte na domácu obrazovku vďaka widgetom a z množstva rôznych funkcií ešte spomenieme hladké animácie pri otáčaní stránok alebo podrobnú štatistiku používania a čítania.

Facetune

Editorov fotografií nájdeme v obchode Google Play množstvo. Len málo z nich sa ale zameriava na selfie snímky a portrétovú fotografiu. Na nich chce prirodzene každý vyzerať čo najlepšie. Dopomôcť k tomu môže appka Facetune.

aplikácie

Obsahuje funkciu retušovania, odstránenia jaziev a škvŕn na pleti alebo rozžiari váš úsmev. Zmeniť si môžete dokonca farbu očí alebo aplikovať softvérový make-up. Samozrejme to s úpravami netreba preháňať, aby ste nevyzerali ako cudzia osoba alebo digitálny netvor. Cena tejto aplikácie klesla pod symbolické euro.

Ako obvykle, zľavy sú časovo obmedzené a budú platiť len pár dní.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flyersoft.moonreaderp“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lightricks.facetune“]