Úvod Novinky Aktuálne Zľava v Google Play. Zmente si prostredie skvelou launcher aplikáciou iba za...

Zľava v Google Play. Zmente si prostredie skvelou launcher aplikáciou iba za 0,69 €

0

Ak vás omrzelo používateľské prostredie predinštalované výrobcom, poprípade máte čistý Android a túžite po zmene, využiť môžete trefnú zľavu v Google Play.

Týka sa aplikácie Smart Launcher Pro 3, ktorej bezplatnú verziu si stiahlo po celom svete viac ako 10 miliónov používateľov. Tí určite ocenili jej vysoko prispôsobiteľné možnosti, rýchly a stabilný chod alebo napríklad voľbu nastavenia až deviatich domácich obrazoviek.

Na ne môžete umiestniť vkusné widgety pre čo najrýchlejšie sprostredkovanie informácií, poprípade vyskúšate gestá, ktoré vám umožnia rýchle spustenie aplikácií alebo otvorenie adresára s kontaktmi. Aplikácie môžete ďalej ukryť z ponuky, zabezpečiť ich heslom a v balíčku tiež nájdete inteligentnú uzamykaciu obrazovku so zobrazovanými upozorneniami.

google play

Smart Launcher Pro 3 toho samozrejme ponúka ešte ďaleko viac. Pôvodná, takmer 5 eurová cenovka je dočasne znížená na symbolických 69 centov. Nevieme dokedy bude táto cena aktuálna, čiže by ste s prípadnou kúpou nemali váhať. Nový launcher postavený na základoch jednoduchosti a rýchlosti sa môžme hodiť mnohým. Odkaz do Google Play už vidíte nižšie.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerpro“]