Úvod Tlačová správa Všetky telefóny v O2 štartujú na dvoch eurách

Všetky telefóny v O2 štartujú na dvoch eurách

5

O2 prichádza s novou ponukou pre zákazníkov, ktorí chcú k svojmu paušálu získať aj nový telefón, tablet alebo iné zariadenie. Po novom sa zákazníci pri výbere už nebudú musieť vôbec obmedzovať, za každé zariadenie zaplatia na začiatok len 2 eurá.

Po odrátaní bonusu na zariadenie, ktorý prislúcha k danému paušálu, sa im zvyšok ceny rozpočíta do 24 mesačných splátok. Spolu s uvedením tejto ponuky sa mení aj názov služby z O2 Mobil na Mesačná platba za zariadenie.

Každý telefón a ostatné mobilné zariadenia štartujú na cene 2 eurá

Počiatočná cena 2 eurá za každý telefón platí rovnako pre program O2 Fér ako aj O2 Paušál. Pri O2 Fér sa mesačná platba za zariadenie počíta veľmi jednoducho. Od počiatočnej ceny telefónu sa odpočítajú 2 eurá a zvyšná suma sa rozdelí do 24 mesačných splátok. S programom O2 Paušál zákazník samozrejme získava aj atraktívny bonus, ktorý znižuje mesačnú splátku.

Príklady využitia ponuky s obľúbenými programami O2 Paušál a O2 Fér

Príklad: Strieborný O2 Paušál

Zákazník si k svojmu paušálu vybral telefón (prípadne iné zariadenie) v cene 218 eur, ktorý je drahší ako jeho bonus na zariadenie (168 eur), ale jemu to nevadí a sumu si doplatí.

  • Telefón (prípadné iné zariadenie) = 218 eur (cena) ‐ 2 eurá (úvodná cena pre zákazníka) = 216 eur / 24 mesiacov = 9 eur (mesačný poplatok za zariadenie), pričom mu je dobropisovaných 7 eur (Bonus na zariadenie) / 24 mesiacov a vo výsledku tak na faktúre zaplatí 22 eur.

Príklad: O2 Fér na faktúru

Zákazník si k svojmu paušálu O2 Fér vybral telefón (prípadne iné zariadenie) v cene 218 eur

  • Telefón (prípadné iné zariadenie) = 218 eur (cena) ‐ 2 eurá (cena pre zákazníka) = 216 eur / 24 mesiacov = 9 eur (mesačný poplatok za zariadenie)
  • Výsledná cena mesačnej faktúry za používanie programu O2 Fér a za nové zariadenie bude: cena použitých služieb s programom O2 Fér + 9 eur mesačný poplatok za telefón

„Odteraz je každý telefón v O2 dostupný za rovnakú štartovaciu cenu 2 eurá. Zvyšok ceny sa rozpočíta do 24 mesačných platieb za zariadenie, avšak s O2 Paušálmi môžu zákazníci využiť aj atraktívny bonus na zariadenie, s ktorým si výšku mesačných splátok ešte znížia. A keďže sme O2, táto ponuka neplatí len na Vianoce,“ uviedla hovorkyňa O2 Tereza Molnár.