Úvod Zaujímavosti VIDEO: Google Pixel vs. iPhone 7. Ako skončia po páde z viac...

VIDEO: Google Pixel vs. iPhone 7. Ako skončia po páde z viac ako 300 metrovej výšky?

0

Páni z UnlockRiver, ktorí sa na YouTube preslávili extrémnym testovaním smartfónov a iných technologických zariadení, vyrukovali s ďalším zaujímavým videom.

Ak týchto testerov nepoznáte, väčšinou robia to, že na drona prichytia smartfón, vyletia s ním do výšky približne 305 metrov a nechajú ho spadnúť na parkovisko.

Drvivej väčšine používateľov nikdy nespadne smartfón na zem z takejto výšky, no ich videá sú napriek tomu veľmi sledované. Sledovanie ničenia drahých hračiek ľudí jednoducho baví.

Pixel vs. iPhone 7

Pred dvoma týždňami autori proti sebe postavili dva špičkové smartfóny. Google Pixel reprezentuje spoločnosť Google, disponuje najlepším fotoaparátom medzi smartfónmi, čistou a vždy najnovšou verziou OS Android a mnohí ho pasujú za najlepší Android smartfón všetkých čias.

iPhone 7 na druhú stranu predstavuje to najlepšie, čo Apple v segmente smartfónov zatiaľ dokázal. Zabudnúť samozrejme nesieme na iPhone 7 Plus, ktorý ale testeri nepoužili. Obe zariadenia majú spoločné minimálne dve veci. Sú drahé a pád z výšky 300 metrov im zrovna dobre neurobí. Autori videa napriek masívnej deštrukcii ale víťaza predsa len určili.

Výsledok už môžete vidieť na videu nižšie.