Úvod Výrobcovia Bluboo VIDEO: Aký odolný je Edge displej na lacnejších čínskych modeloch? Pozrite sa!

VIDEO: Aký odolný je Edge displej na lacnejších čínskych modeloch? Pozrite sa!

3

S informáciami o najnovšom modeli od Bluboo, novom Bluboo Edge, akoby sa vrece roztrhlo! Musíme povedať, že jeho edge displej nás naozaj veľmi zaujal. Spoločnosť však upozorňuje, že nový displej v žiadnom prípade nie je „z cukru“.

Edge displeje sú celkovo plné veľmi krehkých súčiastok a tým sa ľahko poškodia. V Bluboo sa preto rozhodli, že sa na to zamerajú. Ich cieľ? Zosilniť celkovú konštrukciu displeja tak, aby nedochádzalo k jeho poškodeniu. Ako na to? Pomocou použitia Gorilla Glass 4.

Aby spoločnosť dokázala, že sa s displejom skutočne pohrala a zosilnila ho, nedávno zverejnila video, v ktorom ich nový edge displej podstúpil skúšku ohňom, resp. železom. Aj napriek tomu, že na displej z 20 centimetrovej výšky opakovane padala kovová guľa s hmotnosťou 150 gramov sa mu nič nestalo.

Celý test si môžete pozrieť nižšie.

Ako už možno viete, Bluboo Edge ponúka 5,5-palcový HD OGS displej, štvorjadrový procesor s taktom 1.3 GHz, možnosť rozšírenia pamäte pomocou microSD slotu o 256 GB, 13 Mpx fotoaparát Sony IMX219 a Android 6.0 Marshmallow. Zariadenie taktiež ponúka snímač odtlačkov prstov na prednej strane, ako aj skener počítajúci rýchlosť tepu. Bluboo Edge si môžete predobjednať, všetky informácie nájdete na tomto odkaze: http://promo.bluboo.hk/edge/

Názory a tvrdenia v tomto článku nepochádzajú od redaktorov AndroidPortal.sk, ale priamo od výrobcu Bluboo.