Úvod Tlačová správa Ideálny vianočný darček Samsung Gear S3 mieri do slovenských predajní

Ideálny vianočný darček Samsung Gear S3 mieri do slovenských predajní

1

Samsung Electronics Co. Ltd. spúšťa predaj svojich nápaditých a inovatívnych inteligentných hodiniek Samsung Gear S3. Novinka práve teraz mieri na Slovensko.

Oficiálny predaj u nás bude spustený 2. decembra, pričom obe verzie (frontier i classic) si môžu záujemcovia zaobstarať za odporúčanú maloobchodnú cenu 399 €. Prelomový nadčasový dizajn kombinuje prvky klasických hodiniek s najmodernejšou mobilnou technológiou a užívatelia majú na výber z dvoch verzií – robustný Gear S3 frontier a moderný a elegantný Gear S3 classic.

„Gear S3 sú významným prírastkom v portfóliu inteligentných hodiniek a sú inšpirované klasickými hodinkami tradičných výrobcov preto, aby mohli užívateľom ponúknuť prémiový a nadčasový vzhľad,“ povedala Younghee Lee, výkonná viceprezidentka globálneho marketingu a nositeľných zariadení divízie Mobile Communications Business spoločnosti Samsung Electronics. „Naším cieľom je neustály rozvoj a udržanie vedúcej pozície v oblasti nositeľných zariadení a môžeme sebavedome potvrdiť, že inteligentné hodinky Gear S3 nemajú na trhu konkurenciu.“

ifa-gear-s3-4

Nadčasový dizajn a bezkonkurenčné pohodlie

Oba varianty Gear S3 frontier a Gear S3 classic sú inšpirované tradičnými výrobcami hodiniek a ich dizajn je dotiahnutý do dokonalosti až na úrovni najjemnejších detailov, ako sú patentovaný kruhový ovládač lemujúci displej alebo starostlivo spracované detaily ciferníku. Ten si používatelia môžu prispôsobiť podľa svojej nálady a osobných preferencií rovnako ako remienky. Gear S3 sú totiž kompatibilné so štandardnými hodinkovými remienkami so šírkou 22 mm. Hodinky zároveň podporujú funkciu Always On Watch, prostredníctvom ktorej neustále zobrazujú čas bez toho, aby sa displej zhasínal.

ifa-gear-s3-1

Gear S3 okrem najmodernejších technológií ponúkajú aj odolnosť voči vode a prachu (stupeň krytia IP68) a robustnejšia verzia frontier taktiež spĺňa armádne štandard odolnosti MIL-STD-810G. Užívatelia môžu prostredníctvom nich monitorovať svoje denné aktivity vďaka vlastnému GPS a aplikáciám S Health, výškomeru, tlakomeru či rýchlomeru. Prehľad majú tiež o vonkajších podmienkach vrátane nadmorskej výšky a atmosférickom tlaku, ďalej o náhlych zmenách počasia, vzdialenosti, ktorú prešli a tiež rýchlosti. Vďaka batérii s dlhou výdržou ich stačí nabíjať raz za 4 dni.

Gear S3 špecifikácie

  Samsung Gear S3
Gear S3 frontier Gear S3 classic
Model Bluetooth® Bluetooth®
Displej 1,3” kruhový Super AMOLED

360 x 360, 278ppi

Celofarebný Always On Watch

Corning® Gorilla® Glass SR+

Aplikačný procesor Dual core 1,0 GHz
Operačný systém Platforma založená na operačnom systéme Tizen 2.3.1
Veľkosť a hmotnosť 46 x 49 x 12,9

63g (bez remienku)

46 x 49 x 12,9

59g (bez remienku)

Remienok 22 mm 22 mm
Pamäť 4GB interná pamäť, 768MB RAM
Konektivita 3G, Bluetooth® 4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, MST, GPS/Glonass Bluetooth® 4.2, Wi-Fi b/g/n,

NFC, MST, GPS/Glonass

Senzory Rýchlomer, Gyroskop, Barometer, HRM, Ambient Light
Batéria 380mAh
Nabíjanie Bezdrôtové nabíjanie (WPC inductive)
Odolnosť Prachu a vodeodolný (stupeň krytia IP68)