Úvod Smartphony Aktualizácie Optimalizácie a vylepšenia: Vernee Mars dostáva prvú veľkú aktualizáciu

Optimalizácie a vylepšenia: Vernee Mars dostáva prvú veľkú aktualizáciu

0

Posledný model výrobcu Vernee s označením Mars bol oficiálne predstavený len nedávno, presnejšie v septembri tohto roku. Jeho majitelia môžu očakávať prvú aktualizáciu.

Vernee Mars charakterizuje tak ako predošlé zariadenia výrobcu, príťažlivý pomer výbavy voči cene. Spomenúť môžeme kovové telo, veľký pomer obrazovky voči prednému panelu, 1 mm hrubé rámiky alebo 4 GB kapacitu operačnej pamäte RAM v kombinácii s čipsetom Helio P10.

Aktualizácia vylepší toto

Každý Vernee Mars by mal v týchto dňoch obdržať OTA update, ktorý prináša nasledujúce vylepšenia. Optimalizácie sa dočkal audio výstup, ktorý by mal priniesť kvalitnejšie podanie zvuku. Fotoaparát bude pracovať rýchlejšie a softvéroví inžinieri si posvietili hlavne na jeho prácu za zhoršených svetelných podmienok. Rovnako bude rýchlejšie pracovať aj snímač odtlačkov prstov.

Vernee Mars

Po aktualizácii v notifikačnej lište pribudne informácia o dátovej prevádzke, pracovať by mali lepšie aplikácie tretích strán a výrobca už tradične odstránil softvérové chyby, ktoré mohli zapríčiniť aj reštartovanie smartfónu.

Príde aj Android 7.0 Nougat?

Ak Vernee Mars vlastníte, určite vás zaujíma, kedy dostanete aktualizáciu na najnovší Android 7.0 Nougat. Podľa informácií, ktoré nám výrobca poskytol, je aktualizácia na najnovšiu verziu OS Android v príprave. Výrobca zároveň potvrdil, že Vernee Mars bude prvým smartfónom s čipsetom Helio P10, ktorý dostane aktualizáciu na Android 7.0 Nougat. Uvidíme, či sa mu podarí sľub dodržať.

mars

Detailné informácie o Vernee Mars nájdete na oficiálnej stránke výrobcu na: http://vernee.cc/mars alebo u jeho partnerského predajcu GearBest, kde je aktuálne k dispozícii s cenou necelých 207 eur.